Hammashoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2020

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa, myös työntekijöillemme kiinnostavan ja hyvinvoivan työyhteisön. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme hammashoitajaa vakituiseen toimeen 13.7.2020 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisena työskentelypaikkana hammashoidon arkipäivystys Espoon sairaalan hammashoitolassa.
Pääasiallisena työtehtävänä on kliininen potilastyö, lisäksi saattaa olla vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Instrumenttihuolto hoidetaan keskitetysti Jorvissa ulkoisen palveluntuottajan toimesta. Työ saattaa sisältää myös iltatyötä.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro mikä kannustaa omalla ajalla tapahtuvaan opiskeluun) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Tällä hetkellä päivystys sijaistee Kilossa, heinäkuussa siirrymme Espoon sairaalan tiloihin.

Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme. Kutsumme potilaat kimppakirjalta, uuden asiakkaan kun edellinen on valmistunut. Potilasta kohden kimppakirjalle on varattu 30 min. Päivystäviä työpareja on kahdeksan.

Työ hammashoidon päivystyksessä on mielenkiintoista. Ennakkoon potilaan toimenpidettä ei tarkoin ole tiedossa, jokainen päivä on erilainen, vaihteleva, joten siksi myös mielenkiintoinen.

Työpaikan nimi: Espoon sairaalan hammashoitola

Työaika: Jaksotyö, 116,15 h/3 vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitaja tutkinnon osan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot