(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa. Sekä haluamme tarjota myös työntekijöillemme kiinnostavan ja hyvinvoivan työyhteisön. Haluatko sinä olla mukana?
Etsimme hammashoitajaa vakituiseen toimeen 13.7.2020 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisena työskentelypaikkana hammashoidon arkipäivystys Espoon sairaalan hammashoitolassa.

Pääasiallisena työtehtävänä on kliininen potilastyö, lisäksi saattaa olla vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Instrumenttihuolto hoidetaan keskitetysti Jorvissa ulkoisen palveluntuottajan toimesta.
Työ saattaa sisältää myös iltatyötä.

Hammashoidon päivystyksessä otamme asiakkaita kimppakirjalta, uuden asiakkaan kun edellinen on valmistunut. Potilasta kohden kimppakirjalle on varattu 30 min. Päivystäviä työpareja on yhdeksän.
Työ hammashoidon päivystyksessä on mielenkiintoista. Ennakkoon potilaan toimenpidettä ei tarkoin ole tiedossa, jokainen päivä on erilainen, vaihteleva, joten siksi myös mielenkiintoinen.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen.
Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro mikä kannustaa omalla ajalla tapahtuvaan opiskeluun) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme.

Tällä hetkellä hammashoidon päivystys sijaistee Kilossa, siirrymme kesäkuussa Espoon sairaalan tiloihin.

Työpaikan nimi: Espoon sairaalan hammashoitola

Työaika: Jaksotyö, 116,15 h/3 vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitaja tutkinnon osan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.