(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme HAMMASHOITAJAA tuntityöhön Porvoon vastaanotollemme. Mahdollisuus työskennellä myös koko pääkaupunkiseudun vastaanotoillamme.

Meillä Hammas Mehiläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet nimikesuojattu hammashoitaja ja haluat tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikille asiakkaillemme. Modernit toimitilamme mahdollistavat työn sujuvuuden. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistän lokakuun mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://hammasmehilainen.fi/toimipisteet/porvoo-rauhankatu/?gclid=EAIaIQobChMIgsPt-Yf75AIVi1QYCh33rQboEAAYASAAEgJQ-_D_BwE

Lisätietoja antaa: vastaava hoitaja Jenni Tahkoniemi, p. 0405495913 jenni.tahkoniemi@mehilainen.fi