(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja, Tapiolan hammashoitola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Kuvaus tehtävästä: Hammashoitajan tehtävät Tapiolan hammashoitolassa. Tapiolan hammashoitola on 18 hoitohuoneen yksikkö. Hoitolassa tehdään perushoitoa, parodontologiaa, endodontiaa, kirurgiaa ja protetiikkaa. Työskentelemme kahdessa vuorossa kolmena päivänä viikossa.

Työpaikan nimi: Tapiolan hammashoitola

Työaika:38h15/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä.

Arvostamme kiinnostusta asiakaspalvelutoimiston tehtäviin.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot