Hammashoitaja Tampereelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Hammashoitaja! Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset todella kehittämään itseäsi? Mikäli kyllä, niin tämä kannattaa lukea loppuun saakka. Saatat löytää itsesi pian uudesta unelmaduunista!

Etsimme nyt asiakkaallemme Tampereelle hammashoitajaa sijaisuuteen elokuulle. Tarjolla on ainakin yhden kuukauden määräaikainen sijaisuus, mutta tämän jälkeen on mahdollista jatkaa kohteessa vakituisena hammashoitajana. Työ alkaa 3.8.2021.

Työnkuvaus:

Työkohde on Tampereella sijaitseva yksityinen soolovastaanotto. Työskentelet erikoishammaslääkärin kanssa ja työtehtäviisi kuuluu hammaslääkärin avustus vastaanotolla. Paikkaaminen, kirurgiset hoidot sekä implanttien laitto on osa jokapäiväistä arkea. Vastaanottotyön lisäksi vastaat välinehuollosta sekä puhelintyöstä. Mikäli myöhemmin vakinaistut tähän tehtävään, tulee silloin myös tarviketilaukset vastuullesi. Työvuorot ovat päivisin maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme:

Saat mukavan sijaisuuden, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sekä tuomaan jo sinulla olevia taitoja esille. Sinut perehdytetään tehtäviin kattavasti. Pienellä hammaslääkäriasemalla on mukava ja kotoisa tunnelma. 

Toivomme:

Sinun toivomme olevan jo valmistunut hammashoitaja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan. Käytössä on assistent-järjestelmä, joten kokemus sen käytöstä on suuri etu. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470685
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere