Hammashoitaja tai lähihoitaja, asiakaspalvelukeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme Espoon suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskukseen innostunutta, oma-aloitteista ja kielitaitoista hammashoitajaa tai lähihoitajaa.

Toivomme, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja sinulla on iloinen ja aktiivinen työote. Edellytämme hyvää työmotivaatiota, paineensietokykyä ja halua työskennellä vaativissa sekä vaihtelevissa asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, monipuolisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia uusia ohjelmia.

Työtehtäviin kuuluu mm. hoidontarpeenarviointia, potilastietojärjestelmän käyttöä, asiakaspalvelua ja ajanvarausta. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä sekä TeleQ-takaisinsoittojärjestelmä.

Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Työ alkaa 27.7.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen lisäksi sujuva englanti, sekä rohkeus käyttää ruotsin kielen osaamistasi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työ on puhelinpalvelutyötä ja päivittäinen työaika on 7h45min (38h 45min/vko). Työtä voi halutessaan tehdä myös iltapainotteisesti. Työ soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Tehtäväkohtainen palkka 2152,95€ /kk+ mahdollinen kokemuslisä.
Työpaikan nimi: Suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskus
Työaika: 38h 45 min/vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, jonka saa tarvittaessa työterveyshuollon kautta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot