(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja sijaisuuteen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Haemme pikaisella aikataululla Joensuun keskustassa sijaitsevalle erikoishammaslääkäriklinikalle hammashoitajaa sijaisuuteen toisen työntekijän sairasloman ajaksi. Aloitus tässä tehtävässä olisi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin joustavasti.

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään hammashoitajan perustehtäviä kuten hammaslääkäreiden avustamista, välinehuoltoa sekä muita vastaanoton yleisiä toimisto- ja asiakaspalvelutyötehtäviä. Välinehuollon osaaminen ei ole täysin pakollista. Sinun on mahdollista työllistyä juuri omien toiveidesi mukaisesti ja esittää toiveita työtuntien määrän sekä sijaisuuden keston suhteen. 

Toivomme hakijalta reipasta asennetta ja mukautumiskykyä! Työtehtäviin perehdytetään.

Valmistuneelta hakijalta toivomme Valviran nimikelaillistusta. Opiskelijana voit myös hakea työhön, mutta sinun tulisi olla opintojesi loppusuoralla. Voit myös olla hammashoitajan töitä tehnyt hammaslääkäriopiskelija.

Tarjoamme sinulle:

Tämä työ sopii sinulle, jos haluat työllistyä nopeasti ja helposti osa-aikaiseen sijaisuuteen! Arvostamme työtäsi, joten tarjoamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkkauksen. Lisäksi MediPowerin tiimi on työnantajanasi tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostitse vilma.heino@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit lisäksi esittää palkkatoiveen ja kertoa, miten olisit suurin piirtein käytettävissä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi