(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja sijaisuuteen Tapiolaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Etsimme nyt valmistunutta hammashoitajaa täysituntiseen sijaisuuteen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakaskohteellemme Espooseen erinomaisten yhteyksien varrelle! Asiakkaamme viihtyisät ja modernit tilat takaavat hyvät puitteet työntekoon. Aloitus tehtävässä olisi mahdollisimman pian, mutta tarkasta aloituspäivämäärästä on mahdollista neuvotella.

Huom! Meillä on nyt kampanja käynnissä. Vähintään 4 kuukauden sijaisuuteen työllistynyt hammashoitaja saa 200€ bonuksen!

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään hammaslääkärin avustamista perushammashoidon sekä erikoishammashoidon tehtävissä. Tässä kohteessa potilaille halutaan tarjota arvokas ja positiivinen hoitokokemus, joten myös asiakaspalvelu on osa työtä. Halutessasi voit tehdä myös välinehuoltoa. Kyseessä on 2-vuorotyö, mutta pääasiassa työvuorot kuitenkin painottuvat päiväaikoihin. 

Tarjoamme:

Saat mahdollisuuden työskennellä osaavan ja iloisen tiimin kanssa sekä kehittää itseäsi jatkuvasti. Sinua kannustetaan työssäsi ja saat jatkuvaa tukea. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Työsuhteen kestoon saat vaikuttaa itse, joten esimerkiksi 4 kuukauden sijaisuuskin onnistuu. Pitkässä työsuhteessa työskentelisit ensimmäiset 6kk MediPowerin kautta, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Toivomme:

- Hammashoitajan pätevyyttä ja jonkin verran alan työkokemusta

- Reipasta ja positiivista otetta työskentelyyn

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660