(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja, sijaisuus, Tapiolan hammashoitola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Hammashoitaja, sijaisuus, Tapiolan hammashoitola

Työavain 2-139-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.02.2019 kello 15:45
Tapiolan hammashoitola , Ahertajantie 2 02100 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Suun terveydenhuolto
Suun terveydenhuolto

Tehtävän kuvaus: Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana? Etsimme hammashoitajaa äitiysloman sijaisuuteen 11.3.19 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisena Tapiolan hoitola-alue. Työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi välinehuoltoa sekä vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Työ sisältää myös iltatyötä. Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro omalla ajalla tapahtuvaan opiskeluun) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen. Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 13 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee kahdessa kuukaudessa. Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen sekä luoda edellytyksiä asiakaslähtöiselle johtamiselle. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt


Kelpoisuusvaatimus: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitaja tutkinnon osan.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2131,64€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Ulla Anteroinen
043- 8245614
ulla.anteroinen@espoo.fi

Vastaava hammaslääkäri Maarit Linden
043-8251836
maarit.linden@espoo.fi