Hammashoitaja, sijaisuudet
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2021

Haemme eri pituisiin sijaisuuksiin hammashoitajia. Jatkuva haku 31.12.2021 saakka.

Hammashoitajan työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi välinehuoltoa sekä vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Työ voi sisältää iltatyötä.

Työpaikan nimi: Espoon hammashoitolat

Työaika: Hammashoitolan aukioloajan mukaan, osassa hammashoitoloita palvelemme kuntalaisia myös iltaisin.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja lääkehoitolupaa.

Espoo on noin 300 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 10 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti johdettuna.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot