(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja sairasloman sijaisuuteen (2-4 vk)
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme pikaisella aikataululla Joensuun keskustassa sijaitsevalle erikoishammaslääkäriklinikalle hammashoitajaa sijaisuuteen toisen työntekijän sairasloman ajaksi alkaen mieluiten 10.8. 

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään hammashoitajan perustehtäviä kuten hammaslääkäreiden avustamista, välinehuoltoa sekä muita vastaanoton yleisiä toimisto- ja asiakaspalvelutyötehtäviä. Välinehuollon osaaminen ei ole täysin pakollista. Töitä löytyy sairasloman ajan eli noin 2-4 viikkoa ja n. 4-5 päivää per viikko.

Toivomme hakijalta reipasta asennetta ja mukautumiskykyä! Työtehtäviin perehdytetään.

Valmistuneelta hakijalta toivomme Valviran nimikelaillistusta. Opiskelijana voit myös hakea työhön, mutta sinun tulisi olla opintojesi loppusuoralla. Voit myös olla hammashoitajan töitä tehnyt hammaslääkäriopiskelija.

Tarjoamme sinulle:

Tämä työ sopii sinulle, jos haluat työllistyä nopeasti ja helposti osa-aikaiseen sijaisuuteen! Sinulle tarjotaan sairasloman sijaistusvuoroja ja voit ottaa niitä vastaan, mikäli sinulle sopii kyseinen ajankohta. Arvostamme työtäsi, joten tarjoamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkkauksen. Lisäksi MediPowerin tiimi on työnantajanasi tavoitettavissa vuoden jokaisena päivänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit lisäksi esittää palkkatoiveen ja kertoa, miten olisit suurin piirtein käytettävissä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi