Hammashoitaja Pyhäsalmelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Hammashoitaja! Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset todella kehittämään itseäsi ja jossa hyvinvointisi on aina ykkösenä? Mikäli kyllä, niin tämä kannattaa lukea loppuun saakka. Saatat löytää itsesi pian uudesta unelmaduunista!

Etsimme nyt asiakkaallemme Pyhäsalmelle hammashoitajaa täysituntiseen kesäsijaisuuteen. Sijaisuus alkaa 20.6.2021 ja päättyy 7.8.2021. Kattava perehdytys on tarkoitus aloittaa 14.6.2021 alkavalla viikolla. 

Työnkuvaus:

Työkohde on Pyhäsalmella sijaitseva yksityinen hammaslääkäriasema. Työtehtäviisi kuuluu hammaslääkärin avustus vastaanotolla. Paikkaaminen, kirurgiset hoidot sekä implanttien laitto on osa jokapäiväistä arkea. Vastaanottotyön lisäksi vastaan välinehuollosta, tilojen siistinä pitämisestä sekä puhelintyöstä. Potilaita on klo 10-19 välisenä aikana, joten työvuorot sijoittuvat sille välille.

Tarjoamme:

Saat mukavan sijaisuuden huumorintajuisessa työporukassa. Sinut perehdytetään tehtäviin kattavasti. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi. Tarvittaessa avustamme sinua asunnon hankinnassa, joten tässä ainutlaatuinen tilaisuus myös muualla asusteleville!

Toivomme:

Sinun toivomme olevan jo valmistunut hammashoitaja tai loppuvaiheen opiskelija. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne työtä kohtaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459908
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäjärvi