Hammashoitaja osa-aikatyöhön Tuusulaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Etsimme nyt hammashoitajaa osa-aikaiseen työhön Hyrylässä sijaitsevalle hammaslääkäriasemalle. Tällä yksityisellä hammaslääkäriasemalla tarjotaan korkealaatuisia hammashoidoin palveluita aina perushoidosta esteettisiin toimenpiteisiin. Mikäli voisit nähdä itsesi työskentelemässä viikoittain, tietyt valikoidut päivät esimerkiksi toisen työsi ohella, niin tämä rooli voisi olla juuri sinulle soveltuva! Työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään hammashoitajan perustehtäviä kuten hammaslääkärin avustamista, välinehuoltoa sekä vaihtelevia hoitohuoneen ylläpitotehtäviä. Työskentelet viikoittain saman, tutun ja turvallisen, hammaslääkäriparisi kanssa. Työpäiväsi tulisivat olemaan joka toinen viikko ma-ilta ja joka toinen viikko to-aamu.

Toivomme hakijalta reipasta asennetta ja mukautumiskykyä! Työtehtäviin perehdytetään.

Valmistuneelta hakijalta toivomme Valviran nimikelaillistusta. Opiskelijana voit myös hakea työhön, mutta sinun tulisi olla opintojesi loppusuoralla sekä hankkinut jo varmuutta tekemiseen käytännön työn kautta. Voit myös olla hammashoitajan töitä tehnyt hammaslääkäriopiskelija.

Tarjoamme sinulle:

Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan, palkkatoiveesi mukaisesti, kahden viikon välein. Keikkatyössä pääset laajentamaan ammattiosaamistasi hammashoitajana sekä vahvistamaan verkostojasi toimialalla. MediPowerin työntekijänä tiimimme on myös tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä ja saat meihin aina helposti yhteyden, jos tulee kysymyksiä.

Osa-aikaisen työtehtävän lisäksi voit halutessasi liittyä MediPowerin hammashoitajien keikkatyölistoille. Keikkatyö kauttamme on erittäin joustava työmuoto. Saat meiltä viestitse työvuorotarjouksia ja mikäli tarjotut vuorot sopivat aikatauluusi, niin voit varata vuorot itsellesi. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti WhatsAppissa 044 740 0024 tai sähköpostitse miia.kulmala@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi. Voit lisäksi esittää palkkatoiveen ja kertoa, milloin olisit valmis aloittamaan!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428556
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kerava, Tuusula, Vantaa