Hammashoitaja, oikomishoito (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä oikomishoidon konkari tai erikoisalasta kiinnostunut, tule meille työkaveriksi Suun terveydenhuollon oikomishoitoon Helsingin kaupungille!

Oikomishoitomme on keskitetty omaksi toiminnalliseksi yksikökseen, joka toimii neljässä moniammatillisessa tiimissä eri puolilla kaupunkia Kalasataman, Vironniemen, Vuosaaren ja Malmin hammashoitoloissa. Oikomishoidossa työskentelee yhteensä 70 oikomisen asiantuntijaa, ja toimintaa johtaa oikomisen esihenkilötiimi. Samoissa hammashoitoloissa toimii myös monipuoliset perushammashoidon tiimit.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, modernin työympäristön sekä mukavat työkaverit. Tervetuloa huippuammattilaisten joukkoon!

Tehtävänäsi on oikomishoidon erikoishammaslääkärin, oikomishoitoon perehtyneen hammaslääkärin tai suuhygienistin avustaminen ja muut oikomishoidon tehtävät toimistossa ja asiakaspalvelussa. Tuemme osaamisesi kehittymistä ja tarjoamme sinulle perehdytyksen erikoisosaamista vaativiin tehtäviin. Tehtäviisi voi kuulua myös itsenäinen oikomishoidon hoitotyö, josta toivomme sinulla olevan osaamista.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen osa-aikaisen työsuhteen, joka alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2021 asti tai sopimuksen mukaan. Viikoittainen tuntimääräsi on neuvoteltavissa. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja mahdollisesta kokemusvuosilisästä. Helsingin kaupungin työntekijänä olet oikeutettu hyviin työsuhde-etuihin, kuten kattavaan työterveyshuoltoon, monipuolisiin liikunta- ja kulttuurietuihin, työmatkaetuun ja henkilöstökassaan. Kaupunki tarjoaa myös työsuhdeasuntoja.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- kiinnostuneisuutta oikomishoitoon
- kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä

Luemme eduksi:
- oikomishoidon osaamisen
- positiivisen ja kehittämismyönteisen työotteen
- hyvät sosiaaliset taidot

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Eija Äijälä, p. 040 6642469, eija.aijala@hel.fi osastonhoitaja Jaana Autio, p. 040 6531660, jaana.autio@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466289
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki