(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja Mikkeliin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Haemme nyt hammashoitajaa tai hammashoitaja-opiskelijaa Mikkeliin osa-aikaiseen työhön.

Työnkuvaus:

Työ alkaisi joustavasti elokuun loppupuolella. Työvuorot suunnitellaan etukäteen listoihin ja töitä on n. 20-21h per viikko. Kohde on tämän vuoden tammikuussa avattu erikoishammaslääkäriklinikka. Työtehtäviisi kuuluu hammaslääkärin avustaminen ja välinehuolto sekä välillä myös toimistotyö kuten puhelimeen vastaaminen, laskutusasiat, muut juoksevat asiat ja tilaukset.

Työ alkaa vuokratyösuhteena, jolloin me MediPower olemme työnantajasi, mutta sinulla on myöhemmin n. 6kk jälkeen mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyrityksemme kirjoille!

Asiakasyrityksemme on innostava työpaikka, jossa tärkeitä arvoja ovat muun muassa luottamus ja ystävällisyys. Toivomme hakijalta näitä piirteitä sekä reipasta asennetta. Valmistuneilta hammashoitajilta odotamme Valviran nimikelaillistusta. Opiskelijan tulisi olla opintojensa loppusuoralla.

Tarjoamme:

Mikäli hieman vajaa työviikko sopii elämäntilanteeseesi, tässä olisi sinulle oiva mahdollisuus napata mahtava osa-aikainen hammashoitajan pesti itsellesi! Pääset työskentelemään mukavassa työporukassa muiden hammashoidon ammattilaisten kanssa. Kohteen työtilat ovat modernit, juuri uusitut ja työpaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Mikkelin keskustan vieressä.

Aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään työtehtäviisi. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle asiallisen korvauksen ja voitkin mieluusti esittää oman palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Ollessasi MediPowerin työntekijä olemme tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin saa aina tarvittaessa yhteyden.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös vaikka WhatsAppin kautta numeroon 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti sopivan hammashoitajan löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Voit kertoa viestissäsi tai hakemuksessasi itsestäsi ja osaamisestasi, sekä tiedon, milloin voisit aloittaa!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779