(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja, Marja-Leena Vallan hammasklinikalle
Hammaslääkäri Marja-Leena Valta

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Hammashoitaja Vaasan keskustaan hammaslääkäri Marja-Leena Vallan hammasklinikalle.

Kiinnostaisiko työskentely modernilla ja viihtyisällä vastaanotolla Vaasan ydinkeskustassa? Etsimme nyt asiakkaallemme iloista, asiakaspalvelutaitoista hammashoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Hammashoitajan tehtävien lisäksi työhösi kuuluu myös muita vastaanoton tehtäviä, kuten tarkkuutta vaativaa välinehuoltoa sekä ajanvarausten tekemistä. Huolehdit yhdessä hammaslääkärin kanssa, että arki rullaa ja potilaat ovat tyytyväisiä. Vastaanoton potilaat puhuvat sekä suomea että ruotsia, joten toivottavasti myös sinulta sujuvat molemmat. Työaikasi on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin n. klo 8-16. Viikonloput ja juhlapyhät ovat yleensä vapaat.

Voit olla jo kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut innokas oppija. Tärkeintä on, että olet huolellinen ja tarkka työssäsi ja valmiina uusiin haasteisiin. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Hammaslääkärin vastaanotolla mikään päivä ei ole samanlainen. Työ on monipuolista, mielenkiintoista ja mikä parasta, potilaat ovat mukavia.

Innostuitko? Hae tehtävään pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön osuessa kohdalle.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Satu Niemiseltä, satu.nieminen@barona.fi, +358 45 1111 641.