(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja, Kivenlahden oikomishoidon yksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhuoltoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?

Etsimme hammashoitajaa määräaikaiseen tehtävään 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Mahdollisesti myös mahdollisuus jatkoon. Tehtävän työskentelyalueena on ensisijaisesti oikomishoito ja Kivenlahden oikomishoidon yksikkö.

Työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi välinehuoltoa sekä vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Työ voi sisältää iltatyötä.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Arvostamme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja Office-ohjelmien käyttökokemusta sekä suomen, ruotsin ja englannin kielten taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta-/kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta.

Työpaikan nimi: Oikomishoidon yksiköt, ensisijaisesti Kivenlahden hammashoitola

Työaika: 38,15 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitaja tutkinnon osan.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja lääkehoitolupaa.

Arvostamme: Kokemusta oikomishoidosta.

Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain.

Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen asukaslähtöisesti johdettuna. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt