Hammashoitaja, Kilon terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana?
Etsimme hammashoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 16.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan, määräaikaisuuden päättyminen 31.7.2020. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisesti hammashoidon arkipäivystys Kilossa. Pääasiallisena työtehtävänä on kliininen potilastyö, lisäksi vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Työ sisältää myös iltatyötä.

Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme.

Instrumenttihuolto hoidetaan keskitetysti Jorvissa ulkoisen palvelun toimesta, vastaanotolla hammashoitajan työtehtävänä on välinehuoltokeskuksesta saapuvien sekä lähtevien instrumenttien järjestelyt.

Kelpoisuusvaatimus: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajan tutkinnon osan.

Työaika: 38 h 45 min/viikko

Kilon terveysasema, Trillakatu 5, 3. krs. 02610 Espoo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot