(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja, Keskitetyt kliiniset palvelut, hammashoidon arkipäivystys
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Hammashoitaja, Keskitetyt kliiniset palvelut, hammashoidon arkipäivystys

Työavain 2-559-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 16.09.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 02.09.2019 kello 15:45
Keskitetyt kliiniset palvelut, hammashoidon arkipäivystys , Trillakatu 5, 3. krs 02610 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Suun terveydenhuolto
Suun terveydenhuolto

Tehtävän kuvaus: Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa sekä tehdä työtä innostuneessa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Haluatko sinä olla mukana? Etsimme hammashoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 16.9.2019 - 31.7.2010, tai työn alkaminen sopimuksen mukaan. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisina hammashoidon arkipäivystys Kilossa. Työtehtäviisi kuuluu kliinisen potilastyön lisäksi vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Työ sisältää myös iltatyötä. Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta. Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme.


Kelpoisuusvaatimus: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitaja tutkinnon osan.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2152,95 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min/viikko


Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen toimintaympäristö. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa sekä kannustamme kuntalaisia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolehtimiseen. Espoon kaupungin suun terveydenhuolto toimii 12 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Suun terveydenhuollossa työskentelee n. 300 suun terveydenhuollon ammattilaista. Asiakaskäyntejä on yli 200 000 vuosittain. Kiireettömään hoitoon pääsee kahdessa kuukaudessa. Suun terveydenhuollon tehtävänä on suun terveyden edistäminen hyvinvoinnin osana sekä laadukkaiden, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisten hammashoitopalveluiden tuottaminen sekä luoda edellytyksiä asiakaslähtöiselle johtamiselle. Espoon kaupunki on kaksikielinen. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
osastonhoitaja Päivi Syri
050 3438571
paivi.syri@espoo.fi