(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja keikkavuoroihin Kotkaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme Kotkan keskustassa sijaitsevalle yksityiselle hammaslääkäriklinikalle hammashoitajan sijaista keikkavuoroihin. Alkuun vuoroja olisi tarjolla ainakin 1.12., 7.12., 8.12. ja 15.12. Nämä vuorot ovat aamuvuoroja klo 8:00-15:30.

Työnkuvaus:

Vastaanotolla työskentelee yksi hammaslääkäri ja yksi suuhygienisti, sekä hammashoitaja, jonka sijaiseksi valittu henkilö työllistyy. Työ pitää sisällään hammashoitajan perustehtäviä eli pääasiassa hammaslääkärin avustamista potilastyössä. Lisäksi tehtävään voi kuulua muita vastaanoton yleisiä toimisto- ja asiakaspalvelutyötehtäviä. Välinehuollon osaaminen ei ole täysin pakollista, mutta on plussaa, jos sinulla on siitäkin kokemusta.

Työpäivät ovat arkipäiviä ja vuorot ovat pääasiassa aamuja, klo 8:00-15:30, perjantaisin klo 14:30 saakka.

Toivomme:

Valmistuneelta hakijalta odotamme Valviran nimikelaillistusta. Voit myös olla hammashoitajan töitä tehnyt hammaslääkäriopiskelija. Odotamme hakijalta kokemusta hammashoitajan tehtävistä, reipasta asennetta, mukautumiskykyä sekä asiakaspalvelutaitoja. Työtehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme sinulle:

Arvostamme työtäsi, joten tarjoamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkkauksen. Voitkin esittää hakemuksessasi tai viestissäsi tuntipalkkatoiveesi. Lisäksi me MediPowerin tiimi olemme koko sijaisuutesi ajan tavoitettavissasi viikon jokaisena päivänä ja meihin saa aina yhteyden helposti vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti WhatsAppissa viestitse 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi ja työkokemuksestasi.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi