(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja, keikkatyötä Helsingin ja Espoon hammashoidossa
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Me Seuressa haemme joukkoomme osaavia suun terveydenhoidon ammattilaisia keikkatyöhön Helsingin ja Espoon hammashoitoon. Voit olla vastavalmistunut suun terveydenhoitoon suuntautunut lähihoitaja tai alan konkari ja kaipaat työhösi vaihtelua. Olisitko juuri sinä etsimämme hammashoitaja?

Keikkatyössä pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa osaamistasi. Työ sisältää hammaslääkärin avustamista, hoitohuoneen valmistelu- ja huoltotehtäviä sekä mahdollisesti myös välinehuoltoa ja ajanvarausta. Valitse työvuoroja oman tilanteesi mukaan suoraan Keikkanetistä.

Palkkaus:
– Hammashoitajan palkka: 14,67 € €/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät
– Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, ketä etsimme:
– Valmistuneita hammashoitajia tai lähihoitajia, joilla on suun terveydenhoidon suuntautuminen

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Säteilysuojelukoulutus
– Lääkehoidon lupa, jossa teoriapohjana Denstal – verkkokurssi. Jos sinulla ei vielä ole Denstal -pohjaista lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen Seuressa heti työsuhteen alussa.
– Riittävä suomen kielen taito työtehtävien hoitamiseksi
– Joustava ja positiivinen asenne
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://seure.fi/tartuntatautilaki-ja-rokotesuoja/

Työhakemuksen voit täyttää tästä https://seure.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=1743. Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CVssä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse

Hakemustasi odottaen,
seurelaiset