Hammashoitaja, Kalasatama
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä vastavalmistunut tai jo kokenut konkari, tule meille työkaveriksi Suun terveydenhuoltoon Helsingin kaupungille! Työsuhteen alussa työskentelet Kalasataman Terveys- ja hyvinvointikeskuksen alueen hammashoitoloissa.

Kalasataman alueen hammashoitoloissa tehdään monipuolista perushammashoitoa, toteutetaan terveys- ja hyvinvointikeskuksen toimintamalleja ja toimitaan yhteistyössä kaikkien sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, modernin työympäristön sekä mukavat työkaverit ja esihenkilötiimin.

Tehtävä sijoittuu Keha-tiimiin, joka on erikoistunut vaikeahoitoisten kehitysvammaisten hoitoon. Tuemme osaamisen kehittymistä ja tarjoamme perehdytyksen erikoisosaamista vaativiin tehtäviin mukavassa moniammatillisessa tiimissä.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja mahdollisesta kokemusvuosilisästä. Helsingin kaupungin työntekijänä olet oikeutettu hyviin työsuhde-etuihin, esimerkiksi kattavaan työterveyshuoltoon, monipuolisiin liikunta- ja kulttuurietuihin, työmatkaetuun ja henkilöstökassaan. Kaupunki tarjoaa myös työsuhdeasuntoja.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään lisäksi kiinnostusta kehitysvammaisten hoitamiseen.

Eduksi luetaan innokas ja kehittämismyönteinen työote sekä positiivinen asenne.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Mari Niskakangas p. 09 310 15002, mari.niskakangas@hel.fi Ylihoitaja Heidi Pakarinen p. 09 310 42538 (maanantaisin klo13-15), heidi.h.pakarinen@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463859
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki