(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja, Hammashoidon arkipäivystys
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Kuvaus tehtävästä: Pääasiallisena työtehtävänä on kliininen potilastyö, lisäksi saattaa olla vastaanoton asiakaspalvelu- ja toimistotöitä. Instrumenttihuolto hoidetaan keskitetysti Jorvissa ulkoisen palveluntuottajan toimesta. Työ saattaa sisältää myös iltatyötä.
Hammashoidon päivystyksessä otamme asiakkaita kimppakirjalta, uuden asiakkaan kun edellinen on valmistunut. Potilasta kohden kimppakirjalle on varattu 30 min. Päivystäviä työpareja on kahdeksan.
Hammashoidon arkipäivystyksessä on iloinen ja reipas joukkuehenki, autamme ja konsultoimme toisiamme. Ennakkoon potilaan toimenpidettä ei tarkoin ole tiedossa, jokainen päivä on erilainen, vaihteleva, joten siksi myös mielenkiintoinen.

Työpaikan nimi: Hammashoidon arkipäivystys

Työaika: 38h 15 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Hammashoitaja tai lähihoitaja, joka on suorittanut suun terveydenhuollon koulutusohjelman tai vastaavan aikaisemman lähihoitajatutkinnon osan.

Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa.

Haluamme Espoon suun terveydenhuollossa tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista suun terveydenhoitoa. Sekä haluamme tarjota myös työntekijöillemme kiinnostavan ja hyvinvoivan työyhteisön. Haluatko sinä olla mukana?
Etsimme hammashoitajaa vakituiseen toimeen 1.2.2021 alkaen. Tehtävän työskentelyalueena on koko Espoo, ensisijaisena työskentelypaikkana hammashoidon arkipäivystys, joka sijaitsee Espoon sairaalan hammashoitolassa.
Olet ehkä jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä tai olet vastavalmistunut. Tärkeintä on, että sinulla on vastuullinen työote ja hyvä palveluasenne, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tarjoamme sinulle positiivisen työyhteisön lisäksi KVTES:n mukaisen palkkauksen ja ison talon henkilöstöedut (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdematkalippu, stipendikukkaro mikä kannustaa omalla) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kattavan koulutustarjonnan kautta.