Hammashoitaja Espooseen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Etsimme nyt valmistunutta hammashoitajaa täysituntiseen sijaisuuteen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakkaallemme Espooseen! Asiakkaamme viihtyisät tilat takaavat hyvät puitteet työntekoon. Aloitus tässä tehtävässä olisi joulukuun alussa, mutta tarvittaessa tästä on mahdollista neuvotella.

Huom! Meillä on nyt kampanja käynnissä. Vähintään 4 kuukauden sijaisuuteen työllistynyt hammashoitaja saa 200€ bonuksen!

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään hammaslääkärin avustamista perushammashoidon sekä erikoishammashoidon tehtävissä. Tässä kohteessa potilaille halutaan tarjota arvokas ja positiivinen hoitokokemus, joten myös asiakaspalvelu on osa tätä työtä. Halutessasi voit tehdä myös välinehuoltoa. Kyseessä on 2-vuorotyö, mutta pääasiassa työvuorot kuitenkin painottuvat päiväaikoihin. 

Tarjoamme:

Saat mahdollisuuden työskennellä osaavan ja iloisen tiimin kanssa sekä kehittää itseäsi jatkuvasti. Sinua kannustetaan työssäsi ja saat jatkuvaa tukea. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Työsuhteen kestoon saat vaikuttaa itse. Pitkässä työsuhteessa työskentelisit ensimmäiset 6kk MediPowerin kautta, jonka jälkeen voit työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitajan tutkinto, jossa suuntautumisvaihtoehtona suun terveydenhuolto)

- Valviran laillistusta

- Reipasta otetta työskentelyyn

- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399626
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo