Hammashoitaja Espooseen, valitse sijainnit!
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Hammashoitaja! Etsitkö luotettavaa työnantajaa ja työpaikkaa, jossa pääset todella kehittämään itseäsi ja jossa hyvinvointisi on aina ykkösenä? Mikäli kyllä, niin tämä kannattaa lukea loppuun saakka. Saatat löytää itsesi pian uudesta unelmaduunista!

Haemme asiakkaallemme Oralille Espooseen kolmeen eri sijaintiin hammashoitajia vakituisiin ja täysituntisiin (38,25h/viikko) työsuhteisiin. Työskentely tapahtuu kahdella eri Oralin klinikalla. Klinikat sijaitsevat Tapiolassa, Viherlaaksossa ja Niittykummussa.
Asiakaskohteemme Oral on arvostettu yksityinen toimija, jonka omistaa kahdeksassa eri maassa toimiva konserni. Konsernin taustalla toimii edunsaajana kansainvälinen hyväntekeväisyyssäätiö, joka tukee lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti. 

Työnkuvaus:

Hammashoitajan työnkuvaan kuuluu klinikoiden hammaslääkäreiden avustaminen sekä perushammashoidossa että eri erikoisaloilla. Työ tapahtuu Espoon alueella kahdella eri klinikalla. Kotipaikkasi on Tapiolassa erinomaisten yhteyksien varrella Kauppakeskus AINOAssa sijaitsevalla klinikalla, mutta lisäksi työskentelisit myös Viherlaakson tai Niittykummun klinikalla toiveesi mukaan.

Työskentelet muutamalla klinikalla ja täten useamman kuin yhden hammaslääkärin työparina, joka myös mahdollistaa erinomaiset puitteet sinun ammattiosaamisesi kehittymiselle. Saat samalla monipuolisen työnkuvan, jossa ei tylsiä päiviä tule! Mikäli haluat, niin voit myös osallistua välinehuoltoon ja klinikoiden asiakaspalvelu- sekä toimistotehtäviin. Työnkuvaa tuunataan sinun toiveidesi mukaan siten, että sinulle saadaan luotua unelmiesi työrooli tässä vakituisessa pestissä! Voit myös esittää toiveita ajoista, jolloin mieluiten työskentelisit. Oralin toimipisteet ovat klinikkakohtaisesti auki aamu- ja ilta-aikaan maanantai-lauantai akselilla viikon aikana.

Toivomme:

Toivomme, että olet valmistunut Valviran nimikelaillistama hammashoitaja tai suunhoidon osaamisalan lähihoitaja. Voit olla vastavalmistunut, jo kokenut konkari alalla tai vaihtoehtoisesti mitä tahansa tältä väliltä! Toivomme, että sinulla on reipas asenne ja vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä ollaan hammaslääkärin lisäksi sosiaalisessa kontaktissa erilaisten asiakkaiden kanssa päivittäin. Toivomme myös, että olet avoin liikkumaan kahden klinikan välillä Espoon alueella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää suojaa.

Tarjoamme sinulle:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Oralin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Oral on arvostettu, lähes 40 vuotta toiminut useamman klinikan käsittävä yksityinen toimija. Työnantajana yritys on luotettava, työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä ammatilliseen kehittymiseen panostava. Saat käyttöösi kattavat liikunta- ja kulttuuriedut sekä laajan työterveyden. Perehdytys räätälöidään juuri sinulle sopivaksi ja pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi monipuolisen koulutustarjonnan kautta, jota asiakkaamme tarjoaa jokaiselle hammashoitajalleen. Myös sosiaaliseen viihtyvyyteen panostetaan Oralin klinikoilla ja saatkin klinikasta riippumatta työkavereiksi ja -kollegoiksi mukavat ja vastaanottavaiset alan ammattilaiset. Me MediPowerilla olemme tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan ja autamme sinua saamaan unelmiesi työn! Toki meihin saa olla aina yhteydessä vielä työllistymisen jälkeenkin – kuulumisia on aina mukava vaihtaa! Alkuvaiheen haastattelut järjestämme turvallisesti ja helposti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti vaikka WhatsAppissa viestitse 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Meille voi myös aina pirauttaa! Huomioithan, että toimimme Oralin rekrytointikumppanina ja täten kaikki työhakemukset tulee lähettää MediPowerille.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1458475
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa