(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja Espooseen, 3 eri sijaintia!
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Hammashoitaja! Etsitkö luotettavaa työnantajaa ja työpaikkaa, jossa pääset todella kehittämään itseäsi ja jossa hyvinvointisi on aina ykkösenä?

Haemme Espooseen kolmeen eri sijaintiin hammashoitajia vakituisiin ja täysituntisiin (38,25h/viikko) työsuhteisiin. Voit työskennellä joko Viherlaaksossa, Tapiolassa tai Niittykummussa toiveesi mukaan. Asiakaskohteemme on arvostettu yksityinen toimija, jonka omistaa kahdeksassa eri maassa toimiva konserni. Konsernin taustalla toimii edunsaajana kansainvälinen hyväntekeväisyyssäätiö, joka tukee lasten ja nuorten kehittymistä maailmanlaajuisesti. 

Työnkuvaus:

Hammashoitajan työnkuvaan kuuluu klinikan hammaslääkärin tai hammaslääkäreiden avustaminen sekä perushammashoidossa että eri erikoisaloilla. Mikäli haluat, niin voit myös osallistua välinehuoltoon ja klinikan asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin. Työnkuvaa tuunataan sinun toiveidesi mukaan siten, että sinulle saadaan luotua unelmiesi työrooli tähän vakituiseen työhön! Voit myös esittää toiveita ajoista, jolloin mieluiten työskentelisit (klinikat auki aamut ja illat, ma-la akselilla viikon aikana).

Toivomme:

Toivomme, että olet on valmistunut Valviran nimikelaillistama hammashoitaja tai suunhoidon osaamisalan lähihoitaja. Voit olla vastavalmistunut tai vaihtoehtoisesti jo kokenut konkari alalla! Toivomme, että sinulla on reipas asenne ja vuorovaikutustaitoja, sillä tehtävässä ollaan hammaslääkärin lisäksi paljon sosiaalisessa kontaktissa erilaisten asiakkaiden kanssa päivittäin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää suojaa.

Tarjoamme sinulle:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme on arvostettu, lähes 40 vuotta toiminut useamman klinikan käsittävä yksityinen toimija. Työnantajana yritys on luotettava ja työntekijöiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä ammatilliseen kehittymiseen panostava. Saat käyttöösi kattavat liikunta- ja kulttuuriedut sekä laajan työterveyden. Perehdytys räätälöidään juuri sinulle sopivaksi ja pääset kehittämään osaamistasi esimerkiksi monipuolisen koulutustarjonnan kautta, jota asiakkaamme tarjoaa jokaiselle työntekijälleen. Myös sosiaaliseen viihtyvyyteen panostetaan klinikoilla ja saatkin klinikasta riippumatta työkavereiksisi ja -kollegoiksisi mukavat ja vastaanottavaiset alan ammattilaiset. Me MediPowerilla olemme tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan ja autamme sinua saamaan unelmiesi työn! Haastattelut järjestämme turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin otathan meihin yhteyden jo tänään! Voit laittaa tietosi ja hakemuksesi meille sivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti vaikka WhatsAppissa viestitse 044 716 4779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Meille voi myös soittaa arkisin klo 8-17 välillä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi