Hammashoitaja, eri pituisia sijaisuuksia (50 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

Beskrivning av jobbet

Hei sinä innokas ja iloinen hammashoitaja, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

Voit olla urasi alussa tai jo kokenut hammashoitoja. Voit olla myös suuhygienisti- tai hammaslääketieteen opiskelija. Tarvitsemme sinua vahvistamaan toiminnan sujuvuutta ja tarjoamaan helsinkiläisille suun hoidon palveluja.

Haemme työntekijöitä tammi- ja syyskuun väliselle ajalle vaihtelevan pituisiin sijaisuuksiin erilaisiin hammashoitajan tehtäviin. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana, mikäli työntekijä tarvittavalle ajanjaksolle löydetään. Kesän sijaisuuksien osalta esihenkilöiden yhteydenotot alkavat tammikuussa.

Kerro meille hakemuksessasi miten olisit käytettävissä työtehtävään. Hakemuksessa voit esittää myös ensisijaisen toiveen alueesta, huomioimme hakemuksen kuitenkin kaikkiin suun terveydenhuollon toimipisteisiin.

Meillä suun terveydenhuollossa hammashoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osana Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Sote-palveluita on asiakkaiden käytettävissä myös aamu- ja ilta-aikoina. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka. Monipuolisia hammashoitajan tehtäviä on eri puolilla Helsinkiä perushammashoidossa, oikomishoidossa, Pääkaupunkiseudun suun erikoishammashoidonyksikössä (PKS-Sehyk), päivystyksessä, asiakaspalvelukeskuksessa ja ostopalveluyksikössä.


Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto.
Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat hammashoitajat sekä alan opiskelijat.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Avtalsbransch

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

Perushoito: Tiia Aalto, osastonhoitaja, tiia.aalto@hel.fi, p. 050 3400 533 Asiakaspalvelukeskus: Amene Arai, asiakaspalveluesihenkilö, amene.arai@hel.fi, p. 050 3400 686 Oikomishoito: Jaana Autio, osastonhoitaja, jaana.autio@hel.fi, p. 040 653 1660 Perushoito ja päivystys: Anu Kontinen, osastonhoitaja, anu.kontinen@hel.fi, p. 050 3412 989 Suu- ja hammaskeskus: Kati Vartiainen, osastonhoitaja, kati.vartiainen@hel.fi, p. 040 3360 433

Mer info

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543303
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki