Hammashoitaja (60 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Tehtävän kuvaus

Hammashoitajan sijaisuuksia perushammashoidossa eri puolilla Helsinkiä, Pääkaupunkiseudun Suun erikoishoidonyksikössä (PKS-Sehyk), päivystyksessä ja keskitetyssä ajanvarauksessa. Voit ilmoittaa hakemuksessa ensisijaisen toiveesi alueesta, johon haluaisit sijoittua ja ajanjakson, jonka pystyt työskentelemään sijaisuudessa.

Hammashoitajan tehtävässä arvostetaan hyvää hammashoidon kliinisen työn osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, itseohjautuvuutta, sisäistä motivaatiota ja kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Valitsemme hakijoita sijaisuuksiin koko hakuajan aikana.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat hammashoitajat ja suuhygienistit, joilla on kokemusta hammashoitajan tehtävistä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Perushammashoito osastonhoitaja Tiia Aalto p. 050 340 0533, tiia.aalto@hel.fi Päivystys/PKS-Sehyk osatonhoitaja Liisa Holopainen p. 050 340 1055, liisa.holopainen@hel.fi Keskitetty ajanvaraus osastonhoitaja Pirkko Virtanen p. 050 340 0686, pirkko.virtanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424159
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki