Hammashoitaja (4 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Beskrivning av jobbet

Hei sinä oikomishoidon konkari tai erikoisalasta kiinnostunut, tule meille työkaveriksi Suun terveydenhuollon oikomishoitoon Helsingin kaupungille!

Oikomishoitomme on keskitetty omaksi toiminnalliseksi yksiköksi, joka toimii neljässä moniammatillisessa tiimissä eri puolilla kaupunkia Kalasataman, Vironniemen, Vuosaaren ja Malmin hammashoitoloissa.

Oikomishoidossa työskentelee yhteensä 70 oikomisen asiantuntijaa ja toimintaa johtaa oikomisen esihenkilötiimi. Samoissa hammashoitoloissa toimii myös monipuoliset perushammashoidon tiimit. Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, modernin työympäristön sekä mukavat työkaverit. Tervetuloa huippuammattilaisten joukkoon!

Tehtävänäsi on oikomishoidon erikoishammaslääkärin, oikomishoitoon perehtyneen hammaslääkärin tai suuhygienistin avustaminen ja muut oikomishoidon tehtävät toimistossa ja asiakaspalvelussa. Tuemme osaamisen kehittymistä ja tarjoamme perehdytyksen erikoisosaamista vaativiin tehtäviin moniammatillisessa tiimissä. Tehtäviisi voi kuulua myös itsenäinen hoitotyö, sinulla on osaamista oikomishoidon itsenäisestä hoitotyöstä.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen tai osa-aikaisen (viikkotuntimäärä sovittavissa) määräaikaisen työsuhteen, joka alkaa 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2021 asti.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta ja mahdollisesta kokemusvuosilisästä. Helsingin kaupungin työntekijänä olet oikeutettu hyviin työsuhde-etuihin, esimerkiksi kattavaan työterveyshuoltoon, monipuolisiin liikunta- ja kulttuurietuihin, työmatkaetuun ja henkilöstökassaan. Kaupunki tarjoaa myös työsuhdeasuntoja.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kiinnostuneisuutta oikomishoidosta ja moniammatillisessa tiimissä toimimisesta.

Luemme eduksi oikomishoidon osaamisen, positiivisen ja kehittämismyönteisen työotteen sekä hyvät sosiaaliset taidot.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

osastonhoitaja Eija Äijälä, p. 040 6642469, eija.aijala@hel.fi osastonhoitaja Jaana Autio, p. 040 6531660, jaana.autio@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464761
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki