Hammashoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä vastavalmistunut tai kokenut konkari, oletko kiinnostunut oikomishoidosta? Tule meille oikomishoidon hammashoitajaksi Helsingin kaupungin suun terveydenhuoltoon!

Etsimme reipasta, innokasta ja vaihtelevista työpäivistä pitävää hammashoitajaa Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon lähipalveluihin oikomishoitoon. Tehtävänäsi on työskennellä oikomishammashoidon moniammatillisessa tiimissä hammashoitajana kliinisessä hoitotyössä, hammashoitolan toimistossa ja muissa hoitolan ja oikomishoidon tehtävissä.

Koulutamme ja perehdytämme oikomishoidon hammashoitajia uusiin vastuualueisiin ja tuemme itsenäisen hoitotyön kehittämistä.

Meillä pääset työskentelemään osaavassa oikomishoidon moniammatillisessatiimissä, joita Helsingin kaupungilla on neljässä hammashoitolassa. Oikomishoidolla on oma esihenkilötiimi ja oikomishoidon moniammatilliset tiimit tekevät yhteistä työtä kaupungin lasten parhaaksi. Oikomishoidolla on oma asiakapalvelu ja oikomishoidon tiimi hoitaa kaikki oikomisen asiakkaiden asiat.

Tarjoamme mielekkään työn sekä Helsingin kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. kattavan työterveyshuollon, työsuhdematkaedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten pariin.
Määräaikaiset sijaisuudet ovat Malmin, Kalasataman ja Vironniemen hammashoitoloiden oikomistiimeissä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan miten voimme täyttää toiveesi työskentelystä hammashoitajana Suomen suurimmassa hammashoidon työpaikassa

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme, että sinulla on innokas asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kehittymisotteinen tapa tehdä työtä. Hammashoitajan tehtävässä on eduksi joustavuus, kiinnostus oppia uusia asioita ja rohkeus tarttua uusiin tehtäviin.

Luemme eduksi kiinnostuksen oppia uutta ja aiemman kokemuksen oikomishoidossa työskentelystä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jaana Autio, Osastonhoitaja, p. 040 6531660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495749
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki