Hammashoitaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme kolmea hammashoitajaa vakinaisiin työsuhteisiin.

Meillä suun terveydenhuollossa työskentelee yli 700 suun terveydenhuollon ammattilaista 30 hammashoitolassa eri puolilla kaupunkia. Perushammashoidon lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kaikkia erikoishammashoidon palveluja sekä kehitämme jatkuvasti palveluja asiakkaiden tarpeista lähtien.

Suun terveydenhuollon asiakaspalvelukeskuksen palvelutuotanto koostuu monikanavaisista neuvontapalveluista, palvelutarpeen arvioinnista ja ajanvarauksesta. Ajanvaraukseen tulee vuosittain noin 300 000 puhelua ja 30 000 chat-yhteyttä. Päivittäisiä yhteydenottoja on noin 2000. Asiakkaitamme palvelee 30 hammashoitajaa keskitetysti ja 40 etäpalvelupisteissä.

Palveluneuvojana toimiva hammashoitaja toimii asiakaspalvelukeskuksessa suun hoitotyön asiantuntijana potilaan yksilöllisen suun ja hampaiden hoidon tarpeen ja sen kiireellisyyden arvioinnissa sekä terveyden edistämisessä.

Hyvien vuorovaikutustaitojesi avulla kartoitat asiakkaan tarpeet ja tarjoat hänelle sopivimmat ratkaisut. Olet rauhallinen, kärsivällinen ja kannustava palveluneuvoja, jolla on hyväntahtoinen pilke silmäkulmassa ja hymyilevä ääni. Tehtävässäsi palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköisen asioinnin kautta ja nykyaikaisella chatillä. Asiakkaan kysymykset liittyvät usein hammashoitoloiden palveluihin ja niihin liittyviin ominaisuuksiin, vastaanottoaikoihin, toimipaikkoihin ja yhteystietoihin, laskutukseen tai potilaan oikeuksiin, suun terveyteen ja -sairauksiin. Sinun roolisi on varmistaa, että asiakkaalla on käytössään juuri hänelle sopivat palvelut, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Kokemuksen karttuessa on myös mahdollisuus etätyöhön.

Ydintehtävänä on tarpeellisen ja oikea-aikaisen suun terveyspalvelun saavutettavuuden turvaaminen. Hoidon tarpeen arvioinnissa selvitetään yhteydenoton syy, sairauden oireet ja vaikeusaste sekä kiireellisyys asiakkaan antamien esitietojen perusteella. Päätöksenteon tukena on helppo pääsy yhteisiin ohjeistuksiin ja ajantasaisiin näyttöön perustuviin tietolähteisiin sekä moniammatillisen tiimin tuki.

Kelpoisuusehdot:
Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme suun terveydenhuollon ammattitutkintoa, kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja/tai suun terveydenhuollon palveluista. Käytännön tietoliikennetaidot ovat eduksi (Teams, Apotti, ym. järjestelmät).

Odotamme sinulta joustavuutta, vahvoja työelämätaitoja sekä arvostavaa ja itseohjautuvaa työotetta moniammatillisessa tiimissä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Asiakaspalvelukeskus esihenkilö Amene Arai, 050 340 0686 Apulaisosastonhoitaja Riitta Haimi, 040 619 4381

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/hammashoito/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451460
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki