(Poistunut julkaisusta)

Hammashoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Tehtävän kuvaus

Hammashoitajan työtehtäviin kuuluu hammaslääkärin avustaminen hoitotoimenpiteissä ja hoitotyöhön osallistuminen yhdessä työparin kanssa. Hammashoitohuoneen toimintavalmiudesta, aseptiikasta ja päivittäisistä laitteiden huollosta vastaaminen. Hammashoitaja huolehtii potilaskohtaisesta hoitovalmiudesta siten että käytössä on oikein valitut hoitotyössä käytettävät laitteet, materiaalit ja instrumentit.
Potilaan ohjaus, hoidon tarpeen arviointi ja erikseen määriteltyjen vastuualueiden hoitaminen. Osa hammashoitajista työskentelee hammashoitoloiden toimistoissa, ajanvarauksen etäpisteesä ja hammasröntgeneissä. Hammashoitaja osallistuu yhdessä työparinsa kanssa potilaan omahoidon ohjaukseen. Työtehtäviin kuuluu myös opiskelijoiden ohjaaminen ja arviointi sekä uuden työntekijän perehdyttäminen.

Kelpoisuusehdot:

Lähihoitajan tutkinto suu- ja hammashoidon koulutusohjelmalla tai hammashoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi oma-aloitteisuuden ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Kaisu Leväinen, p. 050 402 0966