Hämeenmaan Kokkitrainee -ohjelma
Osuuskauppa Hämeenmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Onko ruoanlaitto sinulle paitsi intohimo, myös tulevaisuuden urahaave? Sinulla on vahva kiinnostus kokin tehtäviin, mutta ammattiin liittyvät opinnot vielä puuttuvat. Koet kenties, että opit paremmin tekemällä kuin lukemalla ja tahtoisit ehkä nopeasti kiinni työelämään. Olet motivoitunut toimija, joka uskaltaa työntää lusikkansa soppaan.

”Kokkitraineena” pääset suorittamaan osan ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta (ruokapalvelun osaamisala, kokki) käytännönläheisesti oppisopimuksella työn ohessa oppien. Koulutuksen aikana suoritat seuraavat tutkinnon osat: ravitsemispalveluissa toimiminen, lounasruokien valmistus ja annosruokien valmistus.

Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä Osuuskauppa Hämeenmaalla erilaisissa keittiötehtävissä sekä asiakaspalvelussa. Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden, työsopimustunnit ovat 25h/vko. Oppisopimusajan jälkeen on mahdollista, että työsuhde jatkuu vakituisena. Silloin voit suorittaa tutkinnon halutessasi loppuun työn ohessa. Tehtävässä noudatetaan toimipaikasta riippuen joko kaupan alan tai mara-alan työehtosopimusta.

Oppiminen tapahtuu Osuuskauppa Hämeenmaan nopean syömisen ravintoloissa (Prisma Cafe´t ja Alex Food & Cafe) sekä ABC -liikennemyymälöissä. Pääset oppimaan toimipaikoissamme monipuolisesti ruoanvalmistusta, ruoan esillepanoa ja myymistä. Oppisopimukseen liittyvä tietopuolinen opetus järjestetään Lahdessa Koulutuskeskus Salpauksessa. Tietopuolista opetusta on 21 pv, ja muut päivät opitaan työtä tekemällä.

Odotamme Sinulta asiakaslähtöistä toimintatapaa ja ajattelua. Olet aidosti kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ja ruoasta sen eri muodoissa erilaisissa toimintaympäristöissä. Olet intohimoinen heittäytyjä ja tiimipelaaja - sinulla on jatkuva halu oppia uutta.

Vastaavasti tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä opiskelemaan ammattiin työn ohella. Pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin tehtäviin ruoanvalmistuksen parissa alueen suurimmassa monitoimialayrityksessä. Olet oikeutettu Suomen laajimpiin kuuluviin henkilöstöetuihin: esimerkiksi ruokaillessasi S-ryhmän ravintoloissa ja ABC-liikennemyymälöissä saat – 25% alennuksen laskun loppusummasta. Mikäli näytät kyntesi, niin sinulla on mahdollisuus edetä urallasi vastuullisempiin tehtäviin

Kokkitrainee- ohjelmasta järjestetään infotilaisuus 05.08.2019 klo 14 Osuuskauppa Hämeenmaan konttorilla (Apilakatu 2, Lahti). Paikalla työnantajan ja Koulutuskeskus Salpauksen edustajat.

Kiinnostuitko?

Lähetä sähköinen hakemus oheisen linkin kautta 15.8. mennessä. Työsuhde alkaa 16.9.2019

Lisätietoja kokkitrainee- koulutusohjelmasta antaa:

HR-asiantuntija Silja Lautala, Osuuskauppa Hämeenmaa, OsuuskauppaHameenmaa.Rekrytointi@sok.fi
opettaja Rauno Luostarinen, Koulutuskeskus Salpaus, rauno.luostarinen@salpaus.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278282
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Forssa, Hämeenlinna, Lahti, Riihimäki