Hämeenkylän seurakunnan ylivahtimestari
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Hämeenkylän seurakunnassa on haettavana ylivahtimestarin virka

Ylivahtimestari toimii Hämeenkylän seurakunnan kirkonpalveluskunnan lähiesimiehenä. Ylivahtimestari vastaa kokonaisuudessaan kirkonpalveluskunnan työstä sekä osallistuu myös käytännöntyöhön. Ylivahtimestari vastaa yhteistyössä kiinteistö- ja tilapalveluiden kanssa seurakunnan kiinteistöihin liittyvistä hankkeista, seurakunnan avain- ja kulunhallinnasta sekä turvallisuudesta. Koska seurakunnalla on useampia toimipisteitä ja niiden hoito on ylivahtimestarin vastuulla, katsomme oman auton käyttömahdollisuuden eduksi.

Ylivahtimestariksi haetaan henkilöä, joka ymmärtää vahtimestarin työn tärkeyden seurakunnan toiminnan kannalta. Seurakunnallisen toiminnan ja toimitusten tuntemus ja suntion työn käytännön kokemus on välttämätöntä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Hyvät esimiestaidot, yhteistyökykyisyys, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ja joustavuus ovat ominaisuuksia, jotka auttavat tehtävän hoitamisessa. Lisäksi valittavalla henkilöllä on oltava riittävät atk-taidot. Ylivahtimestarin esimiehenä toimii kirkkoherra. Vahtimestaritoiminta kuuluu hallinnollisesti yhteisten palvelujen kiinteistö- ja tilapalvelut -yksikölle.

Hakijan eduksi katsotaan suntion ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja soveltuva työkokemus. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Virkaan valittavan henkilön on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen ja esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn vastaanottamista. Virassa on 6 kk koeaika. Virka tulee ottaa vastaan 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Ylivahtimestarin tehtävä kuuluu vaativuusryhmään 501. Tehtävän peruspalkka on 2252,33 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa kokemuksen perusteella määräytyvää vuosisidonnaista palkanosaa, jonka suuruus on enintään 15 % tehtävän peruspalkasta. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES mukaista yleistyöaikaa, joka on 77,5 tuntia/kahden viikon jaksossa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kirkko HR:n kautta osoitteessa rekry.evl.fi 28.5.2018 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemuksen ja CV:n voi toimittaa kirjallisesti 28.5.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Hämeenkylän seurakunta, Auratie 3, 01630 Vantaa. Kuoreen merkintä ”Hämeenkylän ylivahtimestari”. Emme vastaanota sähköpostilla tulleita hakemuksia. Haastattelut pidetään 5.6.2018 klo 8-13.00 välillä.

Lisätietoja virasta antavat virka-aikana Vantaan seurakuntien kiinteistö- ja tilapalvelujen palveluesimies Mirva Sorvoja p. 050 60775 sekä kirkkoherra Jukka Nevala p. 0500 850548. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136023
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa