(Poistunut julkaisusta)

Hälytyskeskuspäivystäjiä
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Turvapalveluiden hälytys- ja asiakaspalvelukeskus etsii ylivartijoita vakituiseen, määräaikaiseen ja osa-aikaisiin tehtäviin.

Vastaamme monien erilaisten asiakaskohteiden teknisestä valvonnasta ja vartioinnista. Asiakkaiden hälytyksiä, etäkäyttöä sekä asiakastietojärjestelmiä käytetään ja palveluja koordinoidaan omasta hälytys- ja asiakaspalvelukeskuksesta käsin. Hälytyskeskuspäivystäjänä toimit monipuolisessa ja vaativassa asiakaspalvelutehtävässä sekä itsenäisesti että tiimissä. Tekniset järjestelmät ja ohjelmistot ovat keskeinen työvälineesi ja työtehtävä edellyttää erinomaista reagointinopeutta ja paineensietokykyä.

Erinomainen suomen kielen taito ja vahvat tietotekniset taidot ovat oleellisia tehtävässä. Muun kielitaidon ja soveltuvan koulutuksen esim. VAT, TVEAT, turva-alan tradenomi katsomme sinulle eduksi.

Hae tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaikaa on 15.2.2019 asti. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Petri Sipola (puh. 040 539 5217), ma-pe 12-13