Hälytyskeskuspäivystäjä
Avarn Security

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Vietä kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienaa samalla rahaa! AVARN Securityn hälytyskeskuksessa sinulla on näköalapaikka turvallisuusalan mielenkiintoiseen maailmaan. 

Haemme Vantaalla sijaitsevaan hälytyskeskukseemme hälytyskeskuspäivystäjiä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuun välille. Tarjolla on sekä koko- että osa-aikaisia tehtäviä.


Millaista on työ hälytyskeskuksessa?

Työssäsi palvelet asiakkaitamme sekä autat vartijoitamme ja järjestyksenvalvojiamme tekemään heidän päivästään turvallisen ja sujuvan. Tehtäviisi kuuluvat mm. hälytystehtävien välittäminen, asiakaskontaktit puhelimitse ja sähköpostitse sekä etävalvonta kameroilla ja ohjelmistoilla.


Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. 

Lisäksi edellytämme 

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • kykyä kommunikoida selkeästi ja rauhallisesti
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa vartijakorttia (koulutamme tarvittaessa)
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä

Kaikille tehtäviin valituille teetämme luotto- ja turvallisuusselvityksen, joiden läpäiseminen on ehto työsuhteen alkamiselle.


Eduksesi katsomme

  • aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä tai turvallisuusalalta
  • koulutukset turvallisuusalalta
  • englannin kielen taidon ja muun kielitaidon

Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta turvallisuusalalta. Riittää, että olet innokas ja nopea oppimaan uutta. Tueksesi saat kokeneet kouluttajat ja esimiehet sekä kivat työkaverit, jotka huolehtivat osaamisesi kehittämisestä yhdessä sinun kanssasi. Tärkeimmät kykysi ovat asiakaspalvelutaitosi ja kykysi toimia osana tiimiä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta erityisesti vartiointi- ja asiakaspalvelutehtävistä.


Mitä tarjoamme?

Meillä tutustut turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Meillä pääset tekemään töitä turvallisessa ja terveellisessä työympäristössä. Pidämme työntekijöistämme huolta ja meillä on mm. kattava ja monipuolinen työterveyshuolto. 

Lisäksi tarjoamme monille kesätyöntekijöille vakituista työtä kesän jälkeen koko- tai osa-aikaisesti, opiskelujen oheen tai vaikkapa keikkaluontoiseksi työksi. AVARN Securityllä etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja alalle motivoituneilla huippuosaajilla aukeaa useat eri urapolut työnteon ja lisäkoulutusten kautta.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.avarn.fi/avarn/meille-toihin/kesatyo-turvallisuusalalla.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 15.4.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tommi Styrman, tommi.styrman@avarn.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot