(Poistunut julkaisusta)

Hälytyskeskuspäivystäjä
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Turvapalveluiden hälytys- ja asiakaspalvelukeskus etsii ylivartijaa vakituiseen tehtävään.

Vastaamme monien erilaisten asiakaskohteiden teknisestä valvonnasta ja vartioinnista. Asiakkaiden hälytyksiä, etäkäyttöä sekä asiakastietojärjestelmiä käytetään ja palveluja koordinoidaan omasta hälytys- ja asiakaspalvelukeskuksesta käsin. Hälytyskeskuspäivystäjänä toimit monipuolisessa ja vaativassa asiakaspalvelutehtävässä sekä itsenäisesti että tiimissä. Tekniset järjestelmät ja ohjelmistot ovat keskeinen työvälineesi ja työtehtävä edellyttää erinomaista reagointinopeutta ja paineensietokykyä.

Erinomainen suomen kielen taito ja vahvat tietotekniset taidot ovat oleellisia tehtävässä. Muun kielitaidon ja soveltuvan koulutuksen esim. VAT, TVEAT, turva-alan tradenomi katsomme sinulle eduksi.

Hae tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaikaa on 16.6.2019 asti. Kerrothan hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit hyvä tähän tehtävään.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto ja huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohde-esimies Niina Sarén (puh. 040 630 9100)