Hälytyskeskuspäivystäjä (kesätyö)
Securitas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä hälytyskeskukseen

Hälytyskeskuksemme valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystäjämme organisoivat hälytyksiin liittyvät toimenpiteet ja raportoivat niistä asiakkaille sovitulla tavalla. Asiakaskohteiden tietojen ylläpitäminen on hälytyspäivystäjän perustehtävä samoin kuin kokemuksen karttuessa asiointi rikosilmoitinjärjestelmiä asentavien edustajien kanssa.

 Haemme nyt päivystäjiä kesätöihin Helsinkiin työskentelemään sekä päivä- että yövuorossa. Lisäksi tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti myös tuntipalkkaisia työntekijöitä.

Odotamme

Odotamme hakijoilta hyvää palveluasennetta, ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hallintakykyä sekä hyvää paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää PC:n ja siihen liittyvien ohjelmistojen käyttötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa (myös puhelimitse).  Edellytämme myös voimassa olevaa vartijakorttia. 

Arvostamme

Arvostamme hyvää asiakaspalveluhenkeä, omatoimisuutta ja joustavuutta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, turvallisuusalan tuntemus ja turvallisuustekninen osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen. Saat myös tarvittavat koulutukset ja kattavan perehdytyksen tehtävään sekä käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 28.2. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Järvinen puhelimitse  0204912437 tai e-mail ; jari.jarvinen@securitas.fi tai hälytyskeskuksen työnjohto p. 020491 2435.

 

Securitaksen löydät myös Facebookista: Securitas Suomi ja Instagramista: @securitassuomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1333776
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: jari.jarvinen@securitas.fi