(Poistunut julkaisusta)

Hälytyskeskuksen palveluesimies
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Haemme nyt oma-aloitteista ja aktiivista HÄLYTYSKESKUKSEN palveluesimiestä Palmian Turvapalveluihin, palo- ja turvatekniikan yksikköön Helsinkiin.

Palveluesimiehenä vastaat hälytyskeskuspalveluiden tuottamisesta, tavoitteiden mukaisesta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Työsi tärkeät painopisteet ovat päivittäisten töiden ja oman henkilöstön johtaminen sekä hälytyskeskuksen tietojärjestelmät. Kehität ja syvennät tyytyväisen ja motivoituneen henkilökuntasi kanssa asiakkuussuhteita varmistaen palvelun laadun, asiakastyytyväisyyden ja asiakkuuksien jatkuvan sekä nousujohteisen kehityksen. Tehtävä on tulosvastuullinen ja vastaat siitä palo- ja turvatekniikan toimialapäällikölle.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on jo näyttöjä korkealaatuisten ja asiakaslähtöisten hälytyskeskuspalveluiden tuottamisesta, toimiminen vastuullisena esimiehenä katsomme eduksi.

Arvostamme käytännön työkokemusta hälytyskeskustoimintojen, turvallisuuden, turvatekniikan tai yritysturvallisuuden tehtävistä sekä viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöstä. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia, kokemusta hälytyskeskusohjelmistoista (Interview IVA, Safecon tms.), sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet teknisesti orientoitunut, ennakkoluuloton, innostava, oma-aloitteinen ja mahdollisuuksia tunnistava tiimipelaaja. Sinulla on lisäksi erinomaiset yhteistyötaidot, jotta kykenet toimimaan joustavasti erilaisten asiakkaiden ja sidosryhmien edustajien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossamme, mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuen sekä hyvät työsuhde-edut.

Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialapäällikkö Niila Ivari (puh. 050 3609893), 22.5. klo 14.00 – 15.30, 23.5. klo 14.00 – 15.30 ja 28.5. klo 11:30 – 13:00