(Poistunut julkaisusta)

Haluatko vakituisen työn huollon ja tuotannon moniosaajana
Domicet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Domicet Oy
Domicet Oy:n ydinliiketoiminta on komponenttien, kankaiden sekä niihin liittyvien ratkaisujen suunnittelu, valmistus ja myynti kaihdinteollisuuden tarpeisiin yli 40 vuoden kokemuksella. Yhtiö tarjoaa korkealuokkaiset komponentit, kankaat ja ratkaisut mm. rulla-, paneeli-, pystylamelli- ja vekkikaihtimiin. Asiakaskuntamme koostuu kaihdinvalmistajista ja jälleenmyyjistä Suomessa ja eri puolilla maailmaa ja 50 % myynnistämme menee vientiin. Domicet toimii myös laadukkaiden ROllEase Acmeda-komponenttien virallisena jakelijana Pohjois- ja Itä-Euroopassa.
Toimenkuva
Rekrytoimme asiakkaallemme Domicet Oy:lle syyskuun alkuun vakituista henkilöä monipuolisiin tehtäviin huollon ja tuotannon parissa. Työsuhteen alussa saat hyvän ja kattavan perehdytyksen Domicet Oy:n nykyisen tekijän kanssa.
Odotamme sinulta
Sinulla on jonkin verran kokemusta tuotannon koneiden käsittelystä, huollosta, korjaamisesta käsin ja koneilla.
Perustyökalut ovat sinulle tuttuja, metallintyöstö ja hitsaus luonnistuu arjessa.

Työhön kuuluu myös tuotannon tavaran vastaanotto ja lähetys, hyllytys, kokoonpano sekä muut kiinteistön tehtävät. Saat myös koulutuksen paloilmoittimen hoitajaksi.

Käytössä erilaisia trukkeja mm. sähkötrukin käyttö arkipäivää.
Koulutus ja työkokemus
Sopiva koulutustausta tehtävään voisi olla automaatio- ja koneasentajan tutkinto, myös sähköpuolen osaaminen katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Töitä tehdään päivävuorossa (7-15:30). Työt alkavat syyskuun alussa, kun kaikki ovat palanneet lomilta taas työn touhuihin.
Kesto
Rekrytointi
Lisätietoja
Christian Rönndahl, Christian.Ronndahl@vmp.fi, 040-307 5018
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.09.2019 mennessä.