(Poistunut julkaisusta)

Haluatko kasvaa rekrytoinnin sourcing-asiantuntijaksi Academic Workilla?
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Talent Sourcerin työssä parasta on, kun onnistut löytämään täydellisen matchin kandidaatin unelmatyöpaikan ja asiakasyrityksemme välillä. Olet osana nuorten ammattilaisten tarinaa heidän etsiessä ensimmäistä oman alansa työpaikkaa, sekä kokeneempien tukena seuraavalla askeleella uralla. Roolissa pääset luomaan läheisiä kontakteja kandidaatteihin ja samalla kasvattamaan omaa verkostoasi. Työ on itsenäistä ja antaa sinulle vapautta suunnitella työpäiväsi sinulle sopivalla tavalla. On mahtavaa päästä haastamaan itseään päivittäin ja sen oikean matchin löydyttyä iloita onnistumisia yhdessä niin kollegoiden kuin kandidaattien kanssa. - Iida-Maria Sorsa, Talent Sourcer
KUVAUS
Academic Work on vahvaa kasvua tekevä myyntiorganisaatio. Toimimme henkilöstöpalvelualalla, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla.

Talent Sourcerinaolet avainasemassa, sillä sinä olet toteuttamassa hakijoiden unelmia ja mahdollistamassa yritysten menestymistä! Päätavoitteenasion yhdistääpotentiaalisten kandidaattienosaaminen ja mielenkiinnon kohteet sopivan yrityksen kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. TalentSourcerinatoimit itsenäisesti etsien potentiaalisia kandidaatteja eri kanavista (esimerkiksi LinkedIn) ja näin varmistat nuorten ammattilaistenjatkuvantarjonnanasiakasyritystemme resurssitarpeisiin,erityisestihauissa,joissa oikean kokemuksen omaavia hakijoita onniukemmin tarjolla. Tehtävässä menestyminen edellyttää kärsivällistä, tuloskeskeistä ja pitkäjänteistä asennetta.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja ansiotasoosi: Talent Sourcerin työnkuva on hyvin itsenäinen ja saat mahdollisuuden rakentaa itse tapasi tehdä työtäsi sekä vaikuttaa ansiotasoosi bonusjärjestelmän kautta
* Asiantuntijauran startin: Pääset luomaan itsellesi valtavan verkoston ja kehittämään itsestäsi asiantuntijan modernissa rekrytoinnissa ja liiketoimintaosaamisessa
* Kattavan perehdytyksen, emme vaadi aiempaa kokemusta rekrytoinnin parista.
* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa ylimääräisen palkallisen lisälomaviikon vuosittain, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekäerilaisiatapahtumia ja konferenssimatkoja upeiden kollegoidesi kanssa.

TYÖNKUVA

* Kandidaattien etsiminen ja kontaktointi erilaisia kanavia hyödyntäen, tärkeimpänä työvälineenäsi toimii LinkedIn.
* Sopivien kandidaattien aktiivinen esittely rekrytointikonsulteillemme ja asiakasyrityksille sekä kandidaattien sitouttaminen Academic Workin asiakasyritysten tarjoamiin työpaikkoihin
* Jatkuva verkostoituminen alan osaajien kanssa, esimerkiksi sosiaalisen median kautta ja tapahtumiin osallistumalla
* Konsultointi asiakastapaamisissa yhdessä Account Managereiden kanssa ja tukeminen eri toimeksiannoissa

* Eri aloihin liittyvän ymmärryksen sekä tiedon syventäminen ja jakaminen läpi organisaation


ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vahva kiinnostus sourcingia ja rekrytointia kohtaan
* Korkeakoulututkinto
* Aiempaa kokemusta asiakastyöskentelystä esimerkiksi asiakaspalvelun tai myynnin tehtävistä
* Kärsivällinen ja itseohjautuva ote työhösi
* Rohkeutta ja sinnikkyyttä varmistaa, että juuri sinun hakijasi päätyy asiakasyrityksellemme töihin
* Tuloskeskeinen ote ja halu voittaa kandidaatit puolellesi
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: 02.03.2020
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5
* Palkka: Pohja + bonukset
* Yhteyshenkilö: Fanny Sevón, Talent Acquisition Manager
* Julkaisupäivämäärä: 07.01.2020


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Käytämme hakuprosessissamme testejä (persoonallisuustesti ja loogista päättelykykyä mittaava testi) heti rekrytointiprosessin alkuvaiheessa, joten varaathan niiden suorittamiseen n. 30-45 minuuttia. Me Academic Workilla uskomme potentiaaliin ja pelkän hakemuksen läpikäymisen sijaan psykometriset testit auttavat meitä tutustumaan sinuun paremmin. Testaus on myös objektiivinen ja syrjimätön tapa käsitellä hakemuksia.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä AW-laisia on Suomessa jo yli 180.