Haluatko kasvaa rekrytoinnin sourcing-asiantuntijaksi Academic Workilla?
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Talent Sourcerin työssä parasta on, kun onnistut löytämään täydellisen matchin kandidaatin unelmatyöpaikan ja asiakasyrityksemme välillä. Olet osana nuorten ammattilaisten tarinaa heidän etsiessä ensimmäistä oman alansa työpaikkaa, sekä kokeneempien tukena seuraavalla askeleella uralla. Roolissa pääset luomaan läheisiä kontakteja kandidaatteihin ja samalla kasvattamaan omaa verkostoasi. Työ on itsenäistä ja antaa sinulle vapautta suunnitella työpäiväsi sinulle sopivalla tavalla. On mahtavaa päästä haastamaan itseään päivittäin ja sen oikean matchin löydyttyä iloita onnistumisia yhdessä niin kollegoiden kuin kandidaattien kanssa." - Iida-Maria Sorsa, Talent Sourcer
KUVAUS
Academic Work on vahvaa kasvua tekevä myyntiorganisaatio. Toimimme henkilöstöpalvelualalla, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla.

Talent Sourcerina olet avainasemassa, sillä sinä olet toteuttamassa hakijoiden unelmia ja mahdollistamassa yritysten menestymistä! Päätavoitteenasi on yhdistää potentiaalisten kandidaattien osaaminen ja mielenkiinnon kohteet sopivan yrityksen kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. Talent Sourcerina toimit itsenäisesti etsien potentiaalisia kandidaatteja eri kanavista ja näin varmistat nuorten ammattilaisten jatkuvan tarjonnan asiakasyritystemme resurssitarpeisiin,erityisesti hauissa, joissa oikean kokemuksen omaavia hakijoita on niukemmin tarjolla.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja ansiotasoosi: Talent Sourcerin työnkuva on hyvin itsenäinen ja saat mahdollisuuden rakentaa itse tapasi tehdä työtäsi sekä vaikuttaa ansiotasoosi bonusjärjestelmän kautta
* Asiantuntijauran startin: Pääset luomaan itsellesi valtavan verkoston ja kehittämään itsestäsi asiantuntijan modernissa rekrytoinnissa ja liiketoimintaosaamisessa
* Kattavan perehdytyksen, emme vaadi aiempaa kokemusta rekrytoinnin parista.
* Osaavat kollegat ja sekä jo hyväksi todettuja toimintatapoja työhösi: Meillä pääset sparrailemaan niin Suomen kuin muiden Pohjoismaidenkin Talent Sourcereiden kanssa!
* Selkeät tavoitteet, mittarit ja tulokset omalle tekemisellesi: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta. Tavoitteenamme on olla johtava resursointikumppani omassa kohderyhmässämme sekä kasvaa yrityksenä 100MEUR liikevaihtoon vuoden 2022 loppuun mennessä.
* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa ylimääräisen palkallisen lisälomaviikon vuosittain, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekä erilaisia tapahtumia ja konferenssimatkoja upeiden kollegoidesi kanssa.
* Merkityksellisen työn: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, mistä kielii 3000 allekirjoitettua työsopimusta viime vuonna.

TYÖNKUVA

* Kandidaattien etsiminen ja kontaktointi erilaisia kanavia hyödyntäen, tärkeimpänä työvälineenäsi toimii LinkedIn.
* Sopivien kandidaattien aktiivinen esittely rekrytointikonsulteillemme ja asiakasyrityksille sekä kandidaattien sitouttaminen Academic Workin asiakasyritysten tarjoamiin työpaikkoihin
* Jatkuva verkostoituminen alan osaajien kanssa, esimerkiksi sosiaalisen median kautta ja tapahtumiin osallistumalla
* Konsultointi asiakastapaamisissa yhdessä Account Managereiden kanssa ja tukeminen eri toimeksiannoissa

* Eri aloihin liittyvän ymmärryksen sekä tiedon syventäminen ja jakaminen läpi organisaationTalent Sourcerina menestyminen edellyttää kärsivällistä ja itseohjautuvaa asennetta. Etsit potentiaalisia kandidaatteja esimerkiksi LinkedInistä ja paneudut eri alojen halutuimpiin osaajaprofiileihin. Työ on ihmisläheistä niin asiakkaita kuin hakijoita kohtaan, minkä takia sosiaaliset taidot ovat tärkeät loistaaksesi roolissa.

Olemme tulosorientoitunut porukka ja panostamme paljon asiakkuuksien kehittämiseen ja lisämyyntiin. Siksi toivomme, että paneutuminen ja kunnianhimoiset tavoitteet saavat motivaatiosi kohoamaan ja pusket sinnikkäästi kohti huipputuloksia. Usean eri rekrytointiprosessin samanaikainen työstäminen vaatii hyviä priorisointitaitoja ja ratkaisukeskeinen ote on suureksi avuksi vauhdikkaassa työympäristössämme.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vahva kiinnostus modernia rekrytointia kohtaan
* Korkeakoulututkinto
* Aiempaa kokemusta asiakastyöskentelystä esimerkiksi asiakaspalvelun tai myynnin tehtävistä
* Tuloskeskeinen ote ja sinua draivaa halu olla paras sekä voittaa kandidaatit puolellesi
* Rohkeutta ja sinnikkyyttä varmistaa, että juuri sinun hakijasi päätyy asiakasyrityksellemme töihin
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja itseohjautuva ote työhösi
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Katsomme eduksesi aikaisemmankokemuksen rekrytoinnista, headhuntauksesta ja/tai sourcauksesta. Emme kuitenkaan edellytä aiempaa osaamista - työkokemusta tärkeämpänä pidämme oikeanlaista asennetta ja motivaatiota oppia uutta rekrytoinnin huippuosaajien parissa.

Muuta tietoa


* Aloitus: 02.03.2020
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5
* Palkka: Pohja + bonukset
* Yhteyshenkilö: Fanny Sevón, Talent Acquisition Manager
* Julkaisupäivämäärä: 07.01.2020


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Käytämme hakuprosessissamme testejä (persoonallisuustesti ja loogista päättelykykyä mittaava testi) heti rekrytointiprosessin alkuvaiheessa, joten varaathan niiden suorittamiseen n. 30-45 minuuttia. Me Academic Workilla uskomme potentiaaliin ja pelkän hakemuksen läpikäymisen sijaan psykometriset testit auttavat meitä tutustumaan sinuun paremmin. Testaus on myös objektiivinen ja syrjimätön tapa käsitellä hakemuksia.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisista
Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä AW-laisia on Suomessa jo yli 180.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328202
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo