(Poistunut julkaisusta)

Hallityönjohtaja
Metroauto oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Herttoniemen autotalon henkilökunta on kesällä tapahtuneen muuton johdosta kasvanut voimakkaasti ja etsimme nyt hallityönjohtajaa.   

Tehtävänäsi on toimia työnjohtajana mekaanikoille, auttaa heitä mm. teknisissä ongelmissa sekä organisoida korjaamon päivittäisiä töitä.  Toimit tiiviissä yhteistyössä huoltopäällikön kanssa kehittäen korjaamon/huollon toimintaa. Löytyyhän sinulta siis intoa ja halua kehittää toimintaa. Koska asiakkainasi on sekä ulkoisia, että sisäisiä asiakkaita, pidämme tärkeänä, että sinulta löytyy hyvät asiakaspalvelutaidot.   

Tehtävässä menestyäksesi tulee sinun olla järjestelmällinen, organisointitaitoinen sekä omata hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot. Työ on usein itsenäistä, joten olethan oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen tekemisessäsi. Yksin et kuitenkaan ole, vaan ongelmia ratkotaan usein yhdessä tuumin, niin muiden työnjohtajien kuin mekaanikkojenkin kanssa. Työ on toisinaan hyvinkin hektistä, joten omaathan hyvän paineen- ja keskeneräisyyden sietokyvyn. Jotta asiakkaat saisivat parhaan palvelun, olethan tarkka ja huolellinen työssäsi ja osaat palvella tarpeen tullen myös englannin kielellä. Tietoteknisiä taitoja tarvitset päivittäin. Metroautossa on käytössä Automaster-ohjelma.   

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä. Tuemme osaamistasi maahantuojan järjestämillä koulutuksilla, joten ammatillinen kehittyminen on taattu. Työntekijöille tarjoamme liikuntaedun, lounasedun sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Autotaloissa on myös huvitoimikunnat, jotka järjestävät vuosittain mukavaa toimintaa. Voit lukea työntekijöistämme lisää osoitteessa www.metroauto.fi/rekry .   

Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Herttoniemen huoltopäällikkö Vesa Tuutti, puh. 010 615 7019.   Hakuaika päättyy 28.8.2019, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Työsuhteen alkupuolella on työhöntulotarkastus, johon sisältyy huumetesti.