(Poistunut julkaisusta)

Hallitusammattilainen
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Reliable logistics across Europe

Peura-Trans Oy on Kuhmolainen, vuonna 1989 perustettu kuljetusliike, jonka toiminta-alueena on kotimaanliikenne sekä ulkomaanliikenne perinteisen Länsi-Euroopan alueella. Kotimaanliikenteen ja hallinnon osalta toimipaikkamme sijaitsee Kuhmossa ja ulkomaanliikenteen osalta Vantaalla. Liikevaihtomme päättyneellä tilikaudella 2018 oli noin 24 miljeur ja henkilöstö noin 115 kpl. Kuluvalle vuodelle 2019 odotamme hienoista kasvua. Peura-Trans Oyn tavoite on tarjota asiakkaillemme yhdessä erinomaisen henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa parasta palvelua, toimia ympäristöarvoja kunnioittaen ja tehdä tämä kaikki liiketaloudellisesti kannattavasti.

Kuljetuskalustoa meillä on kotimaan- ja ulkomaanliikenteessä yhteensä noin 110 yksikköä.

Lisätietoa meistä www.peura-trans.com.

Haemme nyt hallitukseemme ammattitaitoista

HALLITUKSEN JÄSENTÄ

Tehtävässä toimit Peura-Trans Oy:n hallituksen asiantuntijajäsenenä tuomalla laaja-alaista näkemystä ja osaamista liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Nykyinen hallitus koostuu 3 henkilön omistajaryhmästä ja heillä on erittäin laaja logistiikan ja operatiivisen toiminnan osaaminen.

Sinulla on kykyä luoda laaja-alainen kuva tavoitetilasta sekä rakentaa konkreettinen polku sovittuun suuntaan yhdessä muun hallituksen kanssa. Toimit hallituksen sparraajana liiketoiminnan eri osa-alueilla ja olet lisäksi mukana visioimassa ja arvioimassa millä toimenpiteillä voidaan entistä paremmin palvella Peura-Trans Oy:n asiakkaita.

Sinulla on sopiva sekoitus kokemusta näiltä osa-alueilta:

  • palveluliiketoiminnan johtaminen ja kehittäminen
  • strategiatyöskentely
  • yrityksen informaatioteknologian kokonaisuuden hallinta
  • liiketoiminnan tukeminen digitalisaation avulla
  • kustannuslaskennan ja raportoinnin kehittäminen
  • yrityksen tuotannon ja hallinnon prosessien kehittäminen

Kokemus hallitustyöskentelystä katsotaan eduksi

Tehtävässä aloittava henkilö on asiakaslähtöinen, käytännönläheinen ja yrittäjähenkinen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 6.1.2020 mennessä osoitteeseen www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.