Hallintoylihoitaja Vantaan Vanhus- ja vammaispalveluihin
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelut

Työsuhteen kesto: Vakituinen 6.4.2019 tai sopimuksen mukaan - 

Haemme Vantaan Vanhus- ja Vammaispalveluihin hallintoylihoitajaa uuteen vakituiseen virkaan.

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen tulosalueeseen kuuluu kolme tulosyksikköä: Vantaan sairaala, Kotona asumisen tuki sekä Erityisasuminen. Henkilöstöä koko tulosalueella on n. 1 100, joista suurin osa hoitohenkilöstöä. Talousarvioin mukainen budjetti vuodelle 2018 on n. 188 milj. €.

Me Vantaan vanhus- ja vammaispalveluissa kehitämme johtamisjärjestelmäämme. Haluamme panostaa hoitotyöhön ja sen kehittämiseen. Haemme nyt täysin uuteen ja mielenkiitoiseen tehtävään hallintoylihoitajaa, joka johtaa koko vanhus- ja vammaispalvelujen asiakasohjauksen sekä resurssikeskuksen vastuualueita. Hallintoylihoitaja on tulosalueen johtoryhmän jäsen.

Hallintoylihoitaja vastaa tulosalueen hoitotyön toiminnan kehittämisen suunnittelusta ja seurannasta sekä on mukana toiminnan organisoinnissa kaupungin ja tulosalueen strategian mukaisesti. Hän johtaa tulosalueen osaamisen kehittämisen prosessia ja vastaa sen kehittämisestä sekä koordinoi ja kehittää laadun johtamista tulosalueella. Hän vastaa lisäksi asiakasprosessien laadukkaasta ja kustannustehokkaasta sujuvuudesta yhdessä tulosyksiköiden johdon kanssa.

Hallintoylihoitaja vastaa koko tulosalueen henkilöstöresurssien hallinnasta ja optimaalisesta kohdentamisesta yhteistyössä tulosyksiköiden johdon kanssa. Hän vastaa uusien henkilöstöön liittyvien toimintamallien ja prosessien kehittämisestä ja toimii tulosyksikön johdon tukena toimintamallien jalkauttamisesta.

Haemme uuteen perustettavaan virkaan avarakatseista, ennakkoluulotonta ja rohkeaa hoitotyön ja toiminnan kehittäjää. Sote-alan toimintaympäristön jatkuva muutos edellyttää hallintoylihoitajalta vahvoja ja vakuuttavia verkostoitumis- ja kommunikointitaitoja. Esimerkiksi tulosaluetasoinen hoitotyön kehittämisen yhteistyö HUS:n ja Uudenmaan kuntien kanssa on hallintoylihoitajan vastuutehtäviä. Muutosten johtaminen edellyttää vahvaa stressin- ja paineensietokykyä sekä kykyä hallita ja ohjata nopeasti muuttuvia tilanteita sekä erinomaisia johtamistaitoja.

Tervetuloa meille töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto laki 817/2015 8 § tai 559/1994 5 § mukainen laillistus sekä riittävä johtamistaito ja suomen kielen hyvä kirjallinen ja suullinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä kirjallinen ja suullinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Palkkatoive.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko

Yhteystiedot:

Vs. vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja, Lahnalampi-Lahtinen Minna
P. 050 312 1815

Tavoitettavissa: to 21.3 klo 16 - 17, ma 25.3 klo 14.30 - 16.30, ma 1.4 klo 15 - 16

Projektipäällikkö, Maija Valkama
P. 040 183 4188

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238674
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite