Hallintovastaava Green Tread Oy:lle
Green Tread Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Green Tread Oy on yksityisomistuksessa oleva autonrenkaiden tukkumyyjä. Green Tread Oy:llä on Suomen toimintojen lisäksi tytäryhtiöt jokaisessa Baltian maassa. Yritys myy tunnettujen kansainvälisten rengasmerkkien lisäksi itse maahantuomiaan tuotteita. Green Tread Oy pyrkii vahvaan kasvuun omalla, muista poikkeavalla, liiketoimintakonseptillaan. Green Tread Oy:n liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja koko konsernin liikevaihto noin 18 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä Green Tread Oy työllistää Suomessa 10 henkeä.

Nyt on tarjolla todella mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä asiakkaamme Green Tread Oy:n hallinnossa. Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän, jossa pääset kehittymään ammattilaisena ja osaksi kansainvälisen yrityksen menestystarinaa.

Nykyisen hallinnosta vastaavan henkilön siirtyessä muihin tehtäviin, etsimme uutta henkilöä ottamaan vastuun yhtiön hallinnosta Naantalissa, jonne myös etsimämme henkilö sijoittuu. Toimessa saat työskennellä monipuolisesti hallinnon eri tehtävien parissa ja pääset myös kehittämään yrityksen hallinnon prosesseja.

Työtehtäviisi sisältyy taloushallinnon tehtävistä osto- ja myyntireskontrat, ostolaskujen kirjaus sekä yhteistoiminta tilitoimiston kanssa. Vastuullesi kuuluu myös tilausten käsittelyä Suomessa ja Baltiassa sekä sisäistä raportointia. Pääset myös huolehtimaan EU:n ulkopuolisista logistiikkajärjestelyistä yhdessä huolitsijan kanssa ja toimimaan henkilöstöhallinnon tehtävissä esimerkiksi työterveyshuollon yhteyshenkilönä. Halutessasi pääset tutustumaan yrityksen toimintoihin myös Baltiassa.

Toivomme sinulta aiempaa osaamista ja kokemusta hallinnollisista tehtävistä sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Hyvä Office-ohjelmien osaaminen on tehtävässä menestymisen edellytys. Tärkeintä kuitenkin on, että olet kiireisessäkin työympäristössä viihtyvä, mukava työkaveri, joka nauttii erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Green Treadin tavoitteena on palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin, joten hyvin asiakaslähtöinen asenne kuuluu yrityksen kulttuuriin.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään helmikuun aikana. Hakuaika tehtävään päättyy 31.1.2022 ja aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Senior HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi arkisin klo 9-16.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553740
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Vilma Hyvönen (vilma.hyvonen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 0406216202
  • Sijainti: Naantali