(Poistunut julkaisusta)

Hallintotyöntekijä
HAUS kehittämiskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Hallintotyöntekijä

HAUS kehittämiskeskus Oy (HAUS) on valtion täysin omistama osakeyhtiö, jonka päätoimialueena on valtionhallinnon koulutus ja kehittäminen. In-house –toimijana HAUS osallistuu aktiivisesti valtionhallinnon kehittämishankkeisiin. HAUSin toimintaan kuuluu myös laaja kansainvälinen liiketoiminta, joka koostuu erityisesti Euroopan unionin rahoittamista Twinning-hankkeista ja ulkoministeriön kumppanuushankkeista.

 

Haemme palvelukseemme

Hallintotyöntekijää – Afganistan-tiimin hallinnollinen avustaja

Afganistanin vakauttaminen on kansainvälisen yhteisön ensisijainen tavoite. Tätä tavoitetta tukeakseen Suomi järjestää yhteistyössä Afganistanin ja YK:n kanssa vuoden 2020 ministeritason Afganistan-apukonferenssin Genevessä, jossa sitoutetaan kansainvälinen yhteisö ja Afganistanin hallitus yhteisiin tavoitteisiin kehitysyhteistyön koordinoimiseksi Afganistanissa vuosien 2021-2024 aikana. Konferenssi järjestetään säännöllisesti neljän vuoden välein.

Konferenssin alustavaksi ajankohdaksi on kaavailtu marraskuuta 2020 ja tätä edeltää yksi tai kaksi suppeampaa valmistelukokousta. Konferenssiin odotetaan noin 400-500 osallistujaa. Ministeriöön rekrytoidaan konferenssijärjestelyistä vastaava tiimi, joka koostuu osittain virkauralaisista ja osittain ulkopuolisista asiantuntijarekrytoinneista. Kokousten teknisiä järjestelyitä hoitamaan palkataan tekninen tiimi ja Kabuliin kehitysyhteistyöasiakirjojen valmisteluista vastaavia virkamiehiä.

Toimenkuva:

Hallinnollisen työntekijän toimenkuvaan kuuluu avustaminen hallinnollisten tehtävien osalta. Tehtävä pitää sisällään kalenterointia, matkavarauksia, tilavarauksia ja koordinointia sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Työntekijä toimii läheisessä yhteistyössä ministeriön Afganistan-tiimin kanssa. Hallinnollisesti henkilö toimii Eteläisen Aasian yksikönpäällikön alaisuudessa.

Hakijalta odotetaan ymmärrystä kansainvälisten kokousten järjestelyistä ja tiimien avustamisesta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Kielitaidon osalta sujuva suomen- ja englanninkielen taito, muista kielistä on etua. Edellytämme myös kaikkien käyttöjärjestelmien tuntemusta sekä hyviä sosiaalisen median taitoja. Tehtävässä on kiinteä 3500 euron bruttokuukausipalkka. Fyysinen työpaikka sijaitsee Helsingissä ulkoministeriön tiloissa.

Tehtävän kesto: aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja kesto arviolta vuoden 2020 loppuun asti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 27.3.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: heidi.lempinen@haus.fi, johtaja, HAUS International.

Lisätietoja: Titta Maja, Eteläisen Aasian yksikön päällikkö, titta.maja@formin.fi