Hallintosuunnittelija
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2021
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy
Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä ja liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.Varmistamme palvelujen sekä toimintamme laatua itsearvioinnin ja omavalvonnan avulla. Teemme myös asiakaskyselyjä sekä palvelun laatukierroksia yhdessä asiakkaiden kanssa.

Olemme Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän omistama osakeyhtiö. Tuotamme siivouspalveluja Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle. Haemme nyt osavaan joukkoomme

Hallintosuunnittelijaa

Hallintosuunnittelija vastaat monipuolisista taloushallinnon- ja sihteerin tehtävistä ja toimit järjestelmien pääkäyttäjänä, sekä ICT-palveluiden yhteyshenkilönä. Tähän tehtävään kuuluu kirjo mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä mm.

  • ICT yhteyshenkilö sisäisesti (tuki, ohjaus, hallinnointi) ja ulkoisesti palveluntuottajan suuntaan
  • Webropol pääkäyttäjä (kyselyjen tekeminen, raportointi ja opastus) 
  • www-sivujen (Wordpress) ja Intran ( Sharepoint) pääkäyttäjä (oikeuksien antaminen, päivitys ja muokkaus, yhteyshenkilö palveluntuottajan suuntaan)
  • Arkistointi (paperiarkiston hoito ja tos) ja M-Files pääkäyttäjän tehtävät sekä dokumenttien vienti
  • Viestinnän tehtävät (Tärppi-uutiskirjeen kokoaminen, uutisten kirjoittaminen, uutiskirjeiden valmistelu) ohjelmana Creamailer
  • Johdon sihteerin tehtävät (tiedon keräys, kokoaminen, tekstien valmistelu ja muokkaus)
  • Taloushallinnon tehtävät (ostolaskujen tiliöinti, myyntilaskujen teko ja kirjanpidon muistiot teko) ohjelmana SAP ja Aico
  • Sihteerin tehtävät (johtoryhmä, hallitus) ja kokousjärjestelyt, sekä erilaiset toimistotehtävät
  • Palvelusihteerin sijaistus (myyntilaskutus, ostolaskujen tiliöinti, toimistotarvikkeiden, puhelinten, liittymien tilaus, palvelusopimusten valmistelu, posti)
  • Jos sinulla osaamista, niin tässä roolissa voit toimia organisaation Tietosuojavastaavana

Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva, mielellään AMK-tason koulutus ja kokemusta vastaavissa tehtävissä työskentelystä, aiempi työskentely ICT-painotteisessa asiakaspalvelu roolissa katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensieto- ja organisointikykyä. Työskentelytyyliltäsi olet aktiivinen ja annat mielelläsi oman työpanoksesi toimintojen jatkuvaan parantamiseen. Hallitset hyvin nykyaikaiset IT-järjestelmät, ja sinulta löytyy reipas "can-do" asenne.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun ja täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 10.10.2021 www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta. Kysy rohkeasi lisää: Eezy Personnel, Sirpa Kilpeläinen p. 050 338 4881 tai sirpa.kilpeläinen@eezy.fi             

Sijainti: Lahti
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot