(Poistunut julkaisusta)

Hallintosihteeri
Hyvinkään seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Hyvinkään seurakunnassa on haettavana

HALLINTOSIHTEERIN VIRKA

17.9.2018 klo 15 mennessä

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti seurakunnan hallintoon liittyviä valmistelu- ja sihteeritehtäviä, henkilöstöhallintoa sekä kirkkoherran sihteerin tehtävät. Hallintosihteeri toimii lisäksi jäsenrekisteriasioita hoitavan kirkkoherranviraston henkilöstön lähiesimiehenä.

Haemme virkaan henkilöä, jolla on vähintään soveltuva ammatti-korkeakoulututkinto, riittävän laaja perehtyneisyys ja kokemus hallinto- ja sihteeritehtävistä sekä seurakuntaelämän tuntemusta.

Virkaan valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Tehtävässä vaaditan hyvää kirjallista ilmaisutaitoa sekä riittävää IT-osaamista. Viran hoidossa korostuvat kyky ja valmiudet laaja-alaisen tehtäväkentän hoitamiseen sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyö-taidot, joustavuus ja palvelualttius.

Palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 601 mukainen. Viran täytössä käytetään soveltuvuustestiä.

Virka tulee ottaa vastaan 1.4.2019 ja työsopimussuhteisena jo joulukuun 2018 aikana sopimuksen mukaan. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaan-ottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelupäivä on ti 25.9.2018 ja soveltuvuustestipäivä Helsingissä on ti 2.10.2018.

Hyvinkään seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset toimitetaan os. Hyvinkään seurakunta, kirkkoneuvosto, PL 29, (käyntiosoite Hämeenkatu 16) 05801 Hyvinkää tai sähköisesti yhtenä pdf-tiedostona os. ritva.marjamaki@evl.fi

Tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Ilkka Järvinen, puh. 0400 662 883 ja hallintosihteeri Ritva Marjamäki, puh. 040 5797 625.