(Poistunut julkaisusta)

Hallintopalvelukeskuksen johtaja
Porvoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme Porvoon kaupunkiin hallintopalvelukeskuksen johtajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hallintopalvelukeskus kuuluu kaupungin konsernihallintoon ja tuottaa kaupunkikonsernille kirjanpidon ja maksuliikkeen palveluja, palkanlaskennan ja palvelusuhde- ja rekrytointipalveluja, ICT-palveluja sekä käännöspalveluja. Hallintopalvelukeskuksessa työskentelee noin 50 henkilöä.

Hallintopalvelukeskuksen johtajana toimit palvelukeskuksen esimiehenä, palveluprosessien kehittäjänä ja yhdyshenkilönä kaupungin muuhun organisaatioon. Lisäksi toimit tarvittaessa oman osaamisalueesi asiantuntijana ja edustajana erilaisissa työryhmissä. Sinulla on kykyä ymmärtää laajoja prosesseja, mutta samalla into saada käytännön suorituksia aikaiseksi.

Kaupungin organisaatiomuutoksen jälkeen hallintopalvelukeskus kuuluu 1.1.2021 alkaen kaupungin rahoitusjohtoon. Muutos mahdollistaa toimenkuvien, tehtävien ja palveluprosessien luonnollisen uudistamisen, ja myös hallintopalvelukeskuksen johtajan toimenkuvaa ja työtehtäviä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta ainakin jostakin palvelukeskuksen tehtäviin kuuluvista palveluista sekä toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista taitoa. Eduksi katsomme kuntasektorin tuntemuksen, esimieskokemuksen sekä kokemuksen palvelukeskustoiminnasta tai laaja-alaisen osaamisen palvelukeskuksen tehtäväalueista.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin konsernihallinnossa, jossa pääset hallintapalvelukeskuksen johtajana vaikuttamaan kaupungin tukipalveluiden organisointiin osana kaupungin palvelukokonaisuutta.

Kokonaispalkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen työehtosopimuksen ja Porvoon kaupungin palkkausjärjestelmän mukaisesti (KVTES). Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jos olet innostunut kaupungin tukipalveluiden kehittämisestä, kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja pidät työskentelystä erilaisten ihmisten ja asioiden parissa, lähetä meille hakemuksesi luettavaksi 21.9.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa-linkin kautta, https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hallintopalvelukeskuksen-johtaja-309087-1/.