(Poistunut julkaisusta)

Hallintopalveluiden assistentti, kokoaikainen, Keminmaa
Studentwork HR Oy / Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Etsitkö työkokemusta laskutuksen työtehtävistä? Omaksutko ja opit helposti uusia asioita? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme hallintopalveluiden assistentti!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme hallintopalveluiden assistenttia laskutuksen tehtävään Keminmaahan. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka.

Tehtäviisi kuuluu myynti- ja ostolaskutuksen lisäksi työntekijöiden tuntitietojen käsittelyä, sekä toimistojen yleiset asiat ja hankinnat. Tehtävässä käytettävä järjestelmä on SAP, joten toivomme sinulta kokemusta sen käytöstä. Päivittäisessä työssä korostuu yhteistyö yrityksen muun henkilöstön kanssa.

Pääasialliset tehtävät
  • Yrityksen myynti- ja ostolaskutus hoitaminen
  • Työntekijöiden tuntitietojen käsittely sekä toimistojen yleiset asiat
Odotamme sinulta
  • Kokemusta laskutuksesta
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi)
  • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa
  • Reipasta ja joustavaa asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
  • Tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa sekä positiivista ja itseohjautuvaa asennetta
Tarjoamme sinulle
  • Hyvän perehdytyksen
  • Itsenäisen työnkuvan
  • Joustavat työajat

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anni Keränen (anni.keranen@studentwork.com tai 046 920 0308 arkisin klo 9-15 ). Huomiothan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.